Saturday, December 2, 2023
22.9 C
Brunei

  -

  Pelanggan bertuah bawa pulang baucar bernilai $2,000

  Oleh Siti Nur Wasimah S.

   

  BANDAR SERI BEGAWAN, 16 Julai – Seorang pelanggan bertuah membawa pulang baucar membeli-belah bernilai $2,000 dalam Cabutan Bertuah Hari Raya Bonanza anjuran Bank Baiduri dan First Emporium.

  Dalam cabutan yang berlangsung di Pusat Membeli-Belah First Emporium petang tadi, Dayang Seramah binti Yumbah memenangi hadiah utama berkenaan, manakala itu, Florance Chong Tiew Hui membawa pulang baucar membeli-belah bernilai $1,000 selaku pemenang kedua dan pemenang ketiga, Lau Sie Yang memenangi baucar bernilai $500.

  Semasa ditemui, Dayang Seramah melahirkan perasaan gembira dan tidak menyangka bahawa beliau akan membawa pulang hadiah utama bagi cabutan bertuah ini.

  Beliau juga mengucapkan terima kasih kepada Bank Baiduri bagi menganjurkan cabutan bertuah ini sebagai menunjukkan rasa penghargaan kepada para pelanggan mereka.

  Dayang Seramah ketika menerima baucar membeli-belah bernilai $2,000 dalam cabutan bertuah tersebut.
  Dayang Seramah ketika menerima baucar membeli-belah bernilai $2,000 dalam cabutan bertuah tersebut.
  Gambar ramai bersama para pemenang Cabutan Bertuah Hari Raya Bonanza.
  Gambar ramai bersama para pemenang Cabutan Bertuah Hari Raya Bonanza.

  Hadir bagi menyempurnakan penyampaian hadiah kepada tiga pemenang teratas tersebut ialah Ketua Perbankan Runcit & Rangkaian Cawangan Bank Baiduri, Pengiran Azaleen bin Pengiran Dato Haji Mustapha dan Pengurus Urusan First Emporium & Supermarket, Kian Seng Lim.

  Manakala itu, dalam pusingan kedua, Chung Nee Chin dan Koh Seok Hue masing-masing membawa pulang hadiah keempat dan kelima iaitu baucar membeli-belah bernilai $400 dan $300. Hadiah keenam berupa baucar membeli-belah bernilai $200 telah dimenangi oleh Lim Ming Tai.

  Menyempurnakan penyampaian hadiah kepada pemenang-pemenang bagi pusingan kedua ialah Ketua Perniagaan Kad Bank Baiduri, Andy Yong dan Pengarah Eksekutif First Emporium & Supermarket, Anton Lim.

  Majlis petang tadi itu turut menyaksikan seramai 14 orang pelanggan menerima hadiah sagu hati. Promosi Hari Raya Bonanza ini telah berlangsung pada 28 Mei sehingga 30 Jun lalu yang mana sepanjang tempoh promosi itu, bagi pelanggan yang telah membuat pembelian $50 ke atas menggunakan kad debit, kredit ataupun prabayar Bank Baiduri layak untuk menyertai cabutan bertuah.

  - Advertisment -

  Disyorkan Untuk Anda

  New Zealand larang guna telefon bimbit di sekolah

  WELLINGTON, 1 DIS – Telefon bimbit akan dilarang di sekolah-sekolah di seluruh New Zealand, kata Perdana Menteri konservatif Christopher Luxon hari ini, ketika kerajaannya...