Peluang uji pandu model mini

Oleh Syahmi Hassan

BANDAR SERI BEGAWAN, 24 JULAI – Pengedar tunggal kenderaan MINI di Brunei Darussalam, MINI Brunei, QAF Auto kini memberikan tawaran untuk pelbagai model MINI semasa acara hujung minggu bermula hari ini hingga Ahad.

Sepanjang kempen berkenaan, pelanggan akan dibenarkan untuk menyesuaikan pakej pilihan ketika membeli kereta iaitu sama ada memilih antara lima tahun MINI Ex-tended Warranty percuma atau 200,000km (mana-mana yang dahulu), pakej MINI Service Inclusive lima tahun percuma atau 80,000km (mana-mana yang dahulu), bantuan tepi jalan percuma selama tiga tahun (termasuk Sabah dan Sarawak), pakej penjagaan terperinci kereta (car detailing) bernilai setahun serta pakej Tint yang diluluskan oleh Jabatan Pengangkutan Darat.

Eksklusif untuk acara uji pandu ini, pelanggan juga layak mendapat kadar pembiayaan faedah khas sebanyak 3.75 peratus. Penilaian tukar beli juga akan tersedia sekiranya diperlukan.

Semasa acara itu, orang ramai boleh menguji pandu model-model ‘signature’ go kart yang menyeronokkan seperti model MINI tiga dan lima pintu hatchback dalam varian 1.5 cc dan 2.0L serta MINI Clubman yang dilancarkan awal tahun ini.

Mereka yang membuat uji pandu juga akan diberikan hadiah cenderahati sebagai tanda penghargaan dan makanan ringan juga disajikan.

Salah satu model yang boleh diuji pandu oleh orang ramai semasa acara tiga hari anjuran MINI Brunei.