Pemenang bertuah Audi terima hadiah

BANDAR SERI BEGAWAN, 17 OKT – Nasib memihak kepada Awangku Abdul Mu’ein Hamsyari bin Pengiran Asrulmuhiddi apabila diumumkan sebagai pemenang utama dalam cabutan bertuah eksklusif bagi pemilik baharu kenderaan Audi.

Dalam majlis cabutan yang berlangsung di Bilik Pameran T.C.Y Motors Sdn Bhd, Kiarong, hari ini, Awangku Abdul Mu’ein Hamsyari membawa pulang pakej pelancongan ke Neuburg an der Donau, untuk dua orang bagi mengikuti Program Dynamic Track Driving di mana mereka akan berpeluang merasakan sendiri mengemudi kenderaan Audi semasa kursus latihan pemandu dan keselamatan.

Manakala itu, seorang lagi pemilik baharu kereta Audi, Haji Awang Zulkifli bin Haji Awang Ahmad membawa pulang iPhone 11 Pro.

Cabutan bagi memilih para pemenang pada majlis itu telah disempurnakan oleh para ahli media tempatan yang turut diundang. Dibuka pada 2014, Neuburg juga menempatkan Pusat Kompetensi Motorsport Audi, yang merupakan ibu pejabat baharu Audi Sport.

Awangku Abdul Mu’ein Hamsyari ketika diumumkan sebagai pemenang hadiah utama bagi cabutan bertuah ekslusif bagi pemilik kenderaan Audi baharu.