Wednesday, February 8, 2023
22.3 C
Brunei

-

Pemenang cabutan bertuah dirai

Oleh Sim Y. H.

BANDAR SERI BEGAWAN, 12 JUN – Setelah melalui tiga pusingan permainan, Dayang Aida Suriyani binti Judin yang diwakili oleh suaminya muncul sebagai pemenang utama Cabutan Bertuah Nissan, Living in Style, dan membawa pulang SMEG Retro Double Door Fridge pada majlis penyampaian hadiah yang berlangsung di Dewan Pameran Nissan, Beribi, hari ini.

Dalam acara yang dikendalikan oleh Boustead Sdn Bhd, pengedar tunggal kenderaan Nissan di negara ini, tempat kedua telah dimenangi oleh Pengiran Mohammad Wali bin Pengiran Haji Metali yang diwakili oleh isterinya dan membawa pulang hadiah SMEG Induction Hob.

Hadiah utama dan tempat kedua bagi acara berkenaan telah disampaikan oleh wakil dari Baiduri Finance Bhd, Haji Mohd Ali bin Haji Metussin.

Sementara itu, hadiah ketiga berupa SMEG Espresso Coffee Machine telah dimenangi oleh Awang Nur Muhammad Hidayatullah bin Haji Mohd Yussof dan hadiah keempat berupa SMEG Toaster dimenangi oleh Dayang Nursakinah Zakiah binti Haji Ja’afar di mana hadiah-hadiah disampaikan oleh wakil dari BIBD At-Tamwil Bhd, Awang Asharul bin Norshari Kamaluddin.

Manakala itu, hadiah kelima berupa SMEG Kettle telah dimenangi oleh Dayang Khairunnizah binti Abu Hassan dengan hadiah disampaikan oleh wakil dari Takaful Brunei Am Sdn Bhd, Haji Mohd Hisham bin Haji Mohd Taib.

Sementara itu, lima lagi pemenang bertuah membawa pulang hadiah sagu hati berupa barangan keperluan rumah.

Pada acara itu, 10 pelanggan telah disenarai pendekkan melalui acara cabutan dalaman pada 7 Jun lalu yang disiarkan secara langsung di laman media sosial Nissan Brunei.

Promosi Nissan itu berlangsung dari 15 Mac hingga 15 Mei di mana para pelanggan yang membuat pembelian mana-mana jenis jenama Nissan berpeluang memenangi hadiah barangan dapur SMEG.

Selain itu, para pelanggan juga layak untuk memenangi pelbagai hadiah menarik lucky dip termasuk baucar aksesori, baucar membeli-belah, baucar servis kereta dan baucar tunai.

Suami Dayang Aida Suriyani (kiri) yang mewakilinya menerima hadiah utama berupa SMEG Retro Double Door Fridge yang disampaikan oleh Haji Mohd Ali.
- Advertisment -

Disyorkan Untuk Anda

Nahas Pesawat Boeing 737, 2 Juruterbang selamat

PERTH, AUSTRALIA, 7 FEB - Dua juruterbang terselamat, hanya cedera ringan selepas pesawat Boeing 737 yang dihantar untuk memadam kebakaran terhempas di Australia, kata...
- Advertisment -