Monday, November 28, 2022
29.1 C
Brunei

-

Peminat gesa Jisoo buat pemeriksaan kesihatan

Peminat Jisoo Blackpink meluahkan rasa bimbang apabila melihat terdapat benjolan kecil di bahagian leher bintang kpop berkenaan.

Soompi melaporkan bahawa mereka meluahkan rasa bimbang sekiranya benjolan itu petanda kepada kanser limfoma apatah lagi gaya hidup dan jadual yang padat membuatkan kumpulan itu terdedah kepada pelbagai penyakit.

Disebabkan itu, peminat menggesa pihak pengurusan Jisso iaitu YG Entertainment untuk menghantar penyanyi berkenaan membuat pemeriksaan kesihatan bagi memastikan benjolan itu bukan kanser.

Peminat juga berpendapat Jisoo bersama anggota Blackpink yang lain tidak mendapat rehat mencukupi disebabkan jadual mereka yang padat.

Sementara itu, YG Entertainment dalam respons segera kepada peminat menjelaskan Jisoo berada dalam keadaan baik dan meminta mereka tidak bimbang akan kesihatannya.

“Tiada sebarang masalah dengan kesihatan Jisoo, malah Blackpink kini sedang berada di Amerika Syarikat bagi konsert jelajah Born Pink,” kata wakil agensi berkenaan.

Terdahulu, tular di media sosial gambar memaparkan benjolan di bahagian lehernya ketika sedang membuat persembahan di sebuah konsert yang membuatkan peminat bimbang. – Agensi

Peminat perasan benjolan di leher Jisoo ketika buat persembahan. – Agensi
- Advertisment -

Disyorkan Untuk Anda

Ratusan bantah sekatan COVID China

BEIJING, 27 NOV – Bantahan terhadap kawalan koronavirus di China yang telah mengurungkan jutaan penduduk di rumah telah merebak ke Shanghai dan bandar lain...
- Advertisment -