Penampilan Rebel Wilson kagumi warganet

Perubahan fizikal Rebel Wilson semakin hari semakin ketara, aktres popular ini kini kelihatan semakin berkeyakinan dengan penampilan baharunya.

Melihat gambar terbaharu Rebel yang dikongsikannya di Instagram Story miliknya, pelakon ini tampil bergaya dengan mengenakan kot blazer rona biru gelap dan dipadankan dengan seluar jeans biru terang.

Gaya yang ditunjukan menerusi foto yang dimuatnaik itu, jelas menunjukan betapa berkeyakinannya Rebel terhadap perubahan fizikalnya itu. Banyak gambar baharu dimuatnaik di Instagram aktres menawan ini, dan rata-rata ramai para peminatnya mengatakan rasa kagum melihat perubahan Rebel yang semakin jelita.

“Anda sangat hebat,” jelas seorang warganet. “Anda berhak setiap kebahagian yang datang kepada anda. Anda kelihatan luar biasa seperti biasa,” kongsi warganet lain.

Memang Rebel kelihatan semakin cantik sekarang ini, bukan senang hendak turunkan berat badan dan miliki badan yang ideal macam Rebel. – Agensi

Perubahan fizikal Rebel Wilson semakin hari semakin ketara, aktres popular ini kini kelihatan semakin berkeyakinan dengan penampilan baharunya. – Agensi