Friday, June 2, 2023
23.6 C
Brunei

  -

  Pesta Pelancongan Freme tawar pakej, hadiah menarik

  Oleh Salawati Haji Yahya

  BANDAR SERI BEGAWAN, 26 MEI – Pelbagai pakej percutian berbentuk pelayaran dan percutian dalam negara, termasuk tiket penerbangan ke negara-negara ASEAN dan Eropah ditawarkan semasa Pesta Pelancongan Freme ke-16 yang bermula hari ini hingga hujung minggu ini di Hotel Mulia.

  Pesta tersebut menawarkan pengalaman lebih menarik dengan menyediakan perkhidmatan di bawah satu bumbung, memberikan keselesaan kepada pengunjung.

  Pengarah Urusan Freme Travel, Michael LP Lee menyatakan bahawa pada tahun ini, Pesta Pelancongan Freme menawarkan hadiah-hadiah menarik kepada pengunjung, termasuk peluang untuk memenangi percutian.

  Pesta pelancongan itu merupakan acara pertama yang dianjurkan oleh syarikat berkenaan dan selain harga tiket penerbangan yang menarik, Freme juga mempamerkan pakej percutian kepada rakyat Brunei ke negara-negara ASEAN seperti China, Korea dan Jepun, dan destinasi terbaharu seperti Arab Saudi, Maghribi, Rusia, Asia Tengah dan lain-lain.

  Trend yang semakin popular adalah pelayaran inklusif, terutama dalam kalangan rakyat Brunei.

  Ramai yang telah menyertai pelayaran ke pelabuhan-pelabuhan berdekatan seperti Kuala Lumpur, Pulau Pinang, dan Phuket, dan kini mereka semakin meneroka destinasi yang lebih jauh seperti Jepun, Australia, Mediterranean dan Alaska.

  Selain pakej percutian ke luar negara, Freme juga menawarkan pakej percutian dalam negara, khususnya di Daerah Temburong, yang mendapat sambutan baik daripada pengunjung.

  Orang ramai yang tidak melepaskan peluang berkunjung ke Pesta Pelancongan Freme di Hotel Mulia.
  - Advertisment -

  Disyorkan Untuk Anda

  AS, Jepun modenkan pakatan tentera

  TOKYO, 1 JUN – Amerika Syarikat (AS) dan Jepun sedang berusaha untuk memodenkan pakatan ketenteraan mereka dalam menghadapi ancaman dari China, Korea Utara dan...
  - Advertisment -