Priyanka Chopra pilih Kareena Kapoor

Priyanka Chopra (gambar bawah) dan Kareena Kapoor telah bekerjasama dalam filem yang dibintangi oleh Akshay Kumar, Aitraaz. Filem ini juga dibintangi oleh Amrish Puri, Paresh Rawal dan Annu Kapoor dalam peranan penting.

Priyanka Chopra dan Kareena Kapoor adalah dua wanita terkenal Bollywood, yang mendominasi industri selama sekitar dua dekad.

Walaupun kedua-duanya telah memberikan persembahan yang tidak dapat dilupakan, berita tentang perang dingin mereka juga menjadi tajuk utama pada masa lalu. Tetapi kedua-duanya berdamai dan muncul bersama pada musim terakhir Koffee With Karan.

Dalam pusingan cepat Koffee With Karan, ketika Karan Johar meminta PeeCee membuat senarai lima orang paling terseksi, dia memilih nama Bebo bersama Bradley Cooper, Nick Jonas dan Amal Clooney. Kareena Kapoor tidak percaya bahawa pelakon The Sky Is Pink itu benar-benar memanggilnya seksi dan bertanya kepadanya apakah dia ‘hanya menamakan orang di sekelilingnya’.

Gadis Desi berkenaan terhibur dengan reaksi Kareena Kapoor ketika dia mengatakan, disebalik menganggapnya sebagai pujian, dia terkejut dengan komen itu. Berkaitan dengan kerja, Priyanka Chopra akan membintangi The White Tiger dan bergandingan dengan Rajkummar Rao, yang merupakan filem di Netflix. – Agensi