Sunday, April 14, 2024
30.5 C
Brunei

  -

  Progresif tawar pengalaman interaktif sempena CF28

  Oleh Nurdiyanah R. – 

  BANDAR SERI BEGAWAN, 24 JAN – Sempena pelancaran Pesta Pengguna ke-28 (CF28) di Pusat Persidangan Antarabangsa Berakas, hari ini, Progresif Sdn Bhd turut menyusun pelbagai pengalaman interaktif bertujuan memanfaatkan kuasa #RECONNECT dengan para pengunjung pesta tersebut selaras dengan tema New Year, New Me sehingga 28 Januari ini. 
   
  Semasa perasmian, Progresif berpeluang memperkenalkan kempen baharu dan menarik yang mana turut disaksikan oleh Timbalan Setiausaha Tetap (Perdagangan dan Industri), Kementerian Kewangan dan Ekonomi, Awang Mohammad Harris bin Brigedier Jeneral (B) Dato Paduka Haji Ibrahim, selaku tetamu kehormat pesta tersebut. 
   
  Dalam pada itu, petak pameran Progresif menawarkan pelbagai aktiviti bertemakan #RECONNECT termasuklah Shoot Your Shot! iaitu aktiviti bagi menggalakkan impian besar pada tahun baharu; Reconnect Space yang memupuk interaksi dalam kalangan peserta dan Product Quiz bagi menjalin semula hubungan Progresif dengan menjawab lima soalan tentang produk yang diketengahkan. 
   
  Selain itu, Progresif turut melancarkan Smart Security Bundles baharu yang dibangunkan dengan kerjasama AEGIS Secure Solution Sdn Bhd. 
   
  Bundles berkenaan tersedia dalam pakej asas dan premium de-ngan kontrak 24 bulan, menyediakan pemilik rumah dengan rangkaian canggih penyelesaian keselamatan untuk dipilih, daripada 2MP WiFi Outdoor Solar Cameras sehingga Smart Door Locks seperti K1 Pro dan X5. 
   
  Peminat bola sepak, selain menikmati tawaran eksklusif semasa CF28 juga akan merebut peluang luar biasa untuk bertemu legenda-legenda Liga Perdana Inggeris, John Arne Riise (Liverpool FC) dan Teddy Sheringham (Manchester United dan Tottenham Hotspurs) pada 27 Januari 2024 dari 2 petang hingga 3:30 petang.  Mereka boleh menerima jersi bola sepak acara percuma dengan membuat pembelian tiket.
   
  Kakitangan Progresif bergambar ramai bersama tetamu kehormat di petak pameran sempena CF28. – GAMBAR SERAHAN PROGRESIF

  Ketua Pegawai Eksekutif Progresif, Hajah Nurul Haniah binti Haji Jaafar  berkata, “Tahun baharu ini, kami menjemput semua orang bagi memilih kemajuan, inovasi dan Progresif. 

   
  “Dedikasi kami berakar umbi dalam kepercayaan bahawa kesalinghubungan bukan hanya mengenai teknologi; ia mengenai menjalin semula hubungan dengan diri kita sendiri, komuniti kita dan potensi kita yang tiada had. Ketika kita menerima tema New Year, New Me, marilah kita mentakrifkan semula masa depan bersama-sama. Pilih Progresif, di mana setiap sambungan menjadi pemangkin kemajuan,” tambahnya. 
   
  Untuk maklumat lanjut tentang aktiviti, permainan, tawaran bundle dan produk Progresif, orang ramai bolehlah melayari Instagram, Facebook atau laman web rasmi Progresif bagi mengikuti perkembangan terkini hari ke hari.
   
  Selain itu, pelanggan Progresif boleh mendapatkan tawaran dan ganjaran eksklusif di petak pameran Progresif sepanjang pesta berkenaan. 
   
  Daftar atau tukar YO! Prepaid maka para pelanggan bakal menerima bonus segera 6gb data mudah alih percuma.
   
  Penggemar Home WiFi boleh menikmati ganjaran pulangan tunai, dengan pelanggan baharu pelan-pelan Progresif Fixed Broadband layak mendapat pulangan tunai sehingga $300 atau pengecualian bil sehingga dua bulan, tersedia secara eksklusif hanya semasa pesta tersebut. 
   
   
   
   
  - Advertisment -

  Disyorkan Untuk Awda

  Banjir terburuk landa di Kazakhstan

  POKROVKA, 12 APRIL - Salji dan ais yang mencair dengan pantas telah menyebablan sungai-sungai di utara Kazakhstan dan sempadan di Rusia mencatatkan paras yang,...