Friday, March 24, 2023
26.3 C
Brunei

-

Promosi Ceria Raya Bersama Shell diteruskan

Oleh Nurdiyanah R.

BANDAR SERI BEGAWAN, 10 JUN – Meskipun bulan Syawal telah berakhir, orang ramai masih berpeluang mendapatkan pelincir-pelincir Shell menerusi promosi menarik Ceria Raya Bersama Shell yang dikendalikan Syarikat Pemasaran Brunei Shell Sdn Bhd (BSM) sehingga 19 Jun ini.

Menurut kenyataan BSM, promosi hebat berkenaan merangkumi produk pelincir Shell di mana pembeli akan menerima hadiah percuma seperti baju polo Shell Helix edisi terhad, penjagaan kereta shell dan paket Hari Raya, yang tersedia dalam tiga jenis pakej terdiri daripada Performance Pack, Efficient Pack dan Protection Pack.

Menurut BSM, semasa melakukan servis, pakar mekanik selalunya boleh mengesan sebarang kerosakan yang boleh menjejaskan keselamatan dan kebolehkendalian kenderaan dan enjin dalam keadaan yang baik dan dilindungi.

Oleh itu, dengan menggunakan minyak enjin yang betul untuk servis seperti pelincir-pelincir Shell, pemilik kenderaan boleh memastikan perlindungan untuk kesihatan dan penyelenggaraan.

- Advertisment -

Disyorkan Untuk Anda

Korea S, Jepun tingkat kerjasama

TOKYO, 23 MAC - Jepun dan Korea Selatan hampir serentak menarik tuntutan eksport mereka terhadap satu sama lain sebagai tanda terbaharu hubungan yang bertambah...
- Advertisment -