Promosi hebat untuk pengguna Baiduri Finance Mobile

Oleh Nurdiyanah R.

BANDAR SERI BEGAWAN, 8 APRIL – Dalam usaha untuk memberikan kemudahan dan keselesaan kepada pelanggan, Bank Baiduri kini mengadakan promosi istimewa menerusi penggunaan aplikasi Baiduri Finance Mobile yang dikenali sebagai Shift Your Hire Purchase Gears Online.

Menurut kenyataan yang dikeluarkan pihak bank, promosi yang bermula awal April sehingga akhir Jun itu menawarkan para pelanggan yang membuat pembayaran sewa beli, mengemas kini butiran peribadi atau memperbaharui insurans motor dan lesen kenderaan mereka melalui aplikasi Baiduri Finance Mobile, peluang memenangi hadiah-hadiah hebat berupa iPhone 13 128GB, iPhone 13 Pro 128GB, Samsung Galaxy Z Flip3 5G 128GB/8GB atau Samsung Galaxy Flip3 5G 256GB/8GB, bagi setiap transaksi yang berjaya.

Ketua Pengurusan Produk, Baiduri Finance, Dayang Nurainun binti Abdullah mengatakan bahawa aplikasi berkenaan memberikan para pelanggan ciri-ciri fleksibiliti untuk membuat transaksi pada bila-bila masa dan di mana sahaja serta menawarkan perkhidmatan yang lengkap berhubung dengan akaun sewa beli mereka.

“Ini adalah sebahagian daripada usaha kami ke arah pendigitalan sambil meningkatkan pengalaman pelanggan melalui transaksi dalam talian yang pantas dan lancar,” tambahnya.

Aplikasi berkenaan adalah platform khusus untuk produk dan perkhidmatan Baiduri Finance, yang digabungkan dengan Gerbang Pembayaran Internet Baiduri dan perkhidmatan pembayaran dalam talian selamat bagi membolehkan para pelanggan menyelesaikan pembayaran sewa beli mereka dengan mudah dan selamat.

Di samping itu, ia juga memudahkan penyerahan dalam talian untuk tender kenderaan, permintaan sebut harga pembaharuan insurans, permohonan kad sewa beli dan kemas kini butiran peribadi.

Orang ramai yang ingin mengetahui lebih lanjut mengenai terma dan syarat promosi bolehlah melayari laman web rasmi bank, menghubungi talian bantuan pelanggan atau mengikuti platform media sosial bank berkenaan.