Promosi pindah gaji di Stan Chart

Oleh Syahmi Hassan

BANDAR SERI BEGAWAN, 17 OGOS – Bermula sekarang hingga pertengahan Oktober depan, Bank Standard Chartered (Stan Chart) menawarkan Promosi Pemindahan Gaji untuk para pelanggan yang memindah gaji mereka ke bank berkenaan.

Menurut kenyataan yang dikeluarkan Stan Chart, pelanggan yang layak akan berpeluang untuk menyertai cabutan bertuah di mana lapan orang pemenang bertuah akan dipilih untuk memenangi wang tunai $1,000.

Peluang cabutan tambahan akan diberikan untuk pelanggan-pelanggan yang mendaftar bagi kemudahan pinjaman seperti pinjaman peribadi dan pinjaman gadai janji, produk-produk pengurusan harta dan kad-kad kredit.

Sepanjang promosi itu, Pertandingan Social Media Giveaway juga dibukakan kepada orang ramai dan tidak terhad kepada pelanggan bank.

Bermula Ogos hingga Oktober, seramai 10 peserta akan dipilih pada hujung bulan untuk memenangi baucar tunai bernilai $100.

Baucar wang tunai tersebut boleh ditebus di kedai-kedai terpilih seperti Gedung Perniagaan Hua Ho (Manggis Mall, Sengkurong, Tanjung Bunut, Kiulap, Tutong, One City, Delima dan Gadong), Supa Save (Beribi, Mabohai, Seria, One Riverside), Peak Performance dan Kaizen Sushi.

Baucar tunai $100 tersebut juga boleh dikreditkan untuk memiliki akaun Standard Chartered bagi para pelanggan.

Pemangku Ketua Perbankan Runcit Standard Chartered, Jocelane Basir, dalam kenyataan akhbar berkata, “Perbankan Pekerja SCB memberikan kemampuan kepada pelanggan kami untuk mendapatkan hasil yang terbaik.

“Daripada keperluan perbankan seharian hingga aspirasi kewangan untuk mengembangkan harta dan menjamin keutamaan mereka untuk masa depan, faedah Perbankan Pekerja dirancang dengan mempertimbangkan kepentingan terbaik pelanggan kami,” tambahnya.