Saturday, January 28, 2023
23.2 C
Brunei

-

Promosi Shop, Dine & Swipe tawar sebuah kereta

Oleh Siti Nur Wasimah S.

 

BANDAR SERI BEGAWAN, 23 Julai – Pusat Membeli-belah Freshco dengan kerjasama Bank Baiduri kini sedang mengadakan Promosi Cabutan Bertuah ‘Shop, Dine & Swipe’ yang menawarkan sebuah kereta Proton Saga sebagai hadiah utama.

Promosi yang telah bermula kelmarin sehingga 31 Disember ini eksklusif bagi pemegang kad Bank Baiduri yang membuat pembelian di kesemua kedai dan restoran yang menyertai di bawah naungan Pusat Membeli-belah Freshco.

Cabutan pertama akan diadakan pada 17 September ini dan cabutan utama akan diadakan pada 14 Januari 2018 di Pusat Membeli-belah Freshco, Batu Satu. Di samping itu, pemegang kad Bank Baiduri juga boleh menikmati diskaun 20 peratus daripada pembelian mereka bermula hari ini sehingga 31 Disember ini apabila mereka membuat pembelian di Restoran All Seasons, Bristodeli Cafe, Pastamania, Seoul Garden, Shinobu Shabu-Shabu, Waroeng Penyet dan Sushi Tei.

Promosi diskaun ini bermula pada jam 6 petang dengan minimum perbelanjaan yang telah ditetapkan.

Hadiah utama bagi promosi cabutan bertuah buat para pemegang kad Baiduri yang membeli-belah di Freshco.
Hadiah utama bagi promosi cabutan bertuah buat para pemegang kad Baiduri yang membeli-belah di Freshco.
- Advertisment -

Disyorkan Untuk Anda

Korea S sokong hantar bantuan kepada Korea U

SEOUL, 27 JAN – Kerajaan Korea Selatan hari ini berkata bahawa ia akan membantu usaha orang awam untuk menyalurkan bantuan kemanusiaan kepada Korea Utara...
- Advertisment -