Puja dan Kunal bakal sambut anak pertama

Pelakon Devon Ke Dev Mahadev, Puja Banerjee bersedia untuk menyambut anak pertamanya bersama Kumal Verma.

Kedua-duanya baharu sahaja berkahwin semasa perintah berkurung. Mereka telah melangsungkan perkahwinan dan kini pelakon wanita itu telah menyampaikan berita gembira ini.

Dalam temu bual dengan Times Of India, Puja Banerjee berkata, “Ya, Kunal dan saya sangat gembira memasuki fasa baharu yang indah ini dalam hidup kita.

“Saya berada di alam yang bahagia sekarang dan telah menikmati masa peribadi saya. Sebenarnya, Saya belum melangkah keluar dari apartmen saya sejak April.”

Puja Banerjee baru-baru ini berhenti daripada membuat persembahannya, Maa Vaishnodevi atas alasan peribadi.

Pelakon itu juga membincangkannya dengan berkata, “Saya akan terus bekerja walaupun semasa mengandung, tetapi kerana wabak itu, saya merasa penting untuk mengambil langkah berjaga-jaga dan tinggal di rumah. Saya merancang untuk kembali bekerja menjelang tahun hadapan dan mudah-mudahan, wabak itu akan berakhir pada masa itu.”

Puja juga bercakap mengenai perkahwinannya. Dia mengungkapkan, “Kami telah menjalin hubungan selama hampir satu dekad, tetapi dia adalah pria yang berbeza setelah menikah. Dia sering menyokong dan penyayang, dan lebih menjaga saya sekarang daripada ketika masih berkawan.” – Agensi

Puja Banerjee dan Kunal Verma telah bercinta selama 11 tahun. – Agensi