Sunday, December 4, 2022
22.7 C
Brunei

-

Purion Sport bagus untuk kesihatan

BANDAR SERI BEGAWAN, 24 OGOS – Kealkalian ialah ukuran keupayaan air dalam tubuh badan yang mampu meneutralkan asid justeru mengekalkan tahap pH yang stabil. Manakala ion ialah mineral terlarutkan dalam darah dan bendalir badan lain yang membawa cas elektrik.

Ion ialah mineral penting yang terbabit dalam menyokong keseimbangan dalam setiap sel badan. Ia memberi kesan kepada jumlah air dalam tubuh badan, keasidan darah serta fungsi otot dan proses lain yang penting.

Menurut kenyataan, air terion semula jadi Purion Sport membekalkan lebih 70 ion dalam bentuk mudah larut, malah lebih berbanding minuman sukan standard. Purion Sport ialah jenama air prestasi yang memberikan keseimbangan yang sihat di antara ion semula jadi dan kealkalian, demi menyokong kesihatan dan kesejahteraan keseluruhan.

Minuman tersebut berbeza daripada jenama air lain dari segi kaedah pemprosesannya di mana Purion Sport ditulenkan mengikut standard yang paling ketat dalam industri, ditambah dengan ion mineral semula jadi dan pH alkali melebihi 8.5.Ia terbukti mampu menghidrasi serta minuman sukan terkenal tanpa gula, kalori atau perisa tiruan.

Selain itu, Purion Sport mempunyai lebih daripada 50 jenis mineral dalam bentuk ion seperti K, Ca, Mg, Li, Cl dan sebagainya. Di samping itu, ion sodium, klorida dan magnesium juga ditambah untuk menyumbang kepada keberkesanan dan kualiti produk berkenaan.

Produk premium ini merupakan kombinasi terbaik air minuman tulen menggunakan teknologi proprietari. Kesemua air minuman tulen datang dari bekalan tempatan Brunei.

Purion Sport selamat diminum sebagai ganti air minuman biasa.

- Advertisment -

Disyorkan Untuk Anda

China longgarkan lagi peraturan COVID

BEIJING, 2 DIS – Bandar di seluruh China membatalkan arahan sekatan COVID hari ini dengan melonggarkan peraturan ujian dan kuarantin susulan protes di seluruh...
- Advertisment -