Thursday, June 8, 2023
27.2 C
Brunei

  -

  Pusat Ehsan terima sumbangan

  Oleh Ak Zaki Kasharan

  BANDAR SERI BEGAWAN, 27 MEI – Print Plus Sdn Bhd dengan kerjasama Darussalam Assets Sdn Bhd telah mengadakan majlis penyerahan sumbangan daripada kempen amalnya baru-baru ini kepada Pusat Ehsan Al-Ameerah Al-Hajjah Maryam (Pusat Ehsan), hari ini.

  Hadir menyaksikan majlis tersebut ialah Pengurus Pelaburan Kanan Darussalam Assets Sdn Bhd, Awang Edzwan Zukri bin POKJP DSS Haji Adanan sebagai wakil syarikat Darussalam Assets telah menyerahkan hasil kempen amal sejumlah $13,655, kepada Pemegang Amanah Eksekutif Pusat Ehsan, Pengiran Datin Hajah Noraini binti Pengiran Dipa Negara Laila Diraja Pengiran Haji Momin.

  Turut hadir pada majlis tersebut ialah Pengurus Besar Print Plus Sdn Bhd, Awang Reeda Malik dan Ketua Jualan dan Pemasaran Print Plus Sdn Bhd, Awang Muhammad Nuh @ Abdul Aziz bin Johari.

  Dana tersebut adalah sumbangan daripada 10 buah syarikat berkaitan kerajaan dan syarikat tempatan yang mengambil bahagian dalam percetakan yang dibuat untuk tempahan kad dan peket Hari Raya yang telah direka oleh pelajar Pusat Ehsan.

  Sepuluh buah syarikat tersebut ialah Brunei International Airport Cargo Centre (BIACC), Berakas Power Company Sdn Bhd (BPC), Persatuan Hotel-hotel Brunei, Darussalam Assets Sdn Bhd, Darussidiq, McDonalds, Muara Maritime Services, imagine Sdn Bhd, Jerudong Park and Country Club (JPCC) dan Print Plus Sdn Bhd.

  Awang Edzwan Zukri semasa menyerahkan hasil kempen amal tersebut kepada Pengiran Datin Hajah Noraini pada majlis penyerahan yang diadakan.
  - Advertisment -

  Disyorkan Untuk Anda

  Australia haram simbol Nazi

  SYDNEY, 8 JUN - Australia pada hari Khamis mengumumkan ia akan melarang pameran awam simbol Nazi, ketika negara itu bergumul dengan kumpulan kecil ekstremis...
  - Advertisment -