Putera Harry, Meghan tandatangani perjanjian Netflix

Duke dan Duchess of Sussex mempunyai pekerjaan baharu: Netflix. Enam bulan setelah keluar dari kehidupan kerja keluarga diraja Britain, Putera Harry dan isterinya, Meghan, telah menandatangani perjanjian bertahun-tahun untuk menghasilkan siri dokumentari dan program kanak-kanak, menurut satu kenyataan semalam.

Kedua-duanya, yang baru-baru ini pindah ke Santa Barbara, California, merancang untuk fokus terhadap cerita dan isu-isu lain yang dekat di hati mereka.

Beberapa projek sedang dalam pembangunan, termasuk siri dokumentari alam dan siri yang memfokuskan wanita yang memberi inspirasi.

“Kehidupan kita, yang saling bergantung satu sama lain dan sebagai pasangan, telah membawa kita untuk memahami kekuatan semangat manusia: keberanian, ketahanan, dan perlunya hubungan erat,” kata pasangan itu dalam kenyataan bersama.

“Melalui kerja kami dengan masyarakat dan persekitaran untuk memberi cahaya kepada orang dan di seluruh dunia, fokus kami akan memberi kandungan maklumat tetapi juga memberi harapan baharu.”

Pasangan itu juga berjanji untuk mempromosikan kepelbagaian di sebalik tabir. Meghan telah mengatakan bahawa dia tidak akan kembali berlakon. – Agensi

Putera Harry dan isterinya, Meghan, telah menandatangani perjanjian bersama Netflix untuk menghasilkan siri dokumentari dan program kanak-kanak. – AP