Thursday, October 6, 2022
24.9 C
Brunei

Puteri Sarah hilang sabar, ‘warning’ Ira Kazar?

-

Empat tahun menahan sabar, pelakon Puteri Sarah akhirnya memberi amaran secara terbuka kepada individu yang didakwa mengganggu rumah tangganya.

Dakwa Puteri Sarah Liyana Megat Kamaruddin, wanita yang merupakan anak kepada pelakon veteran Kazar iaitu Ira Kazar masih mengganggu hubungan rumah tangganya dengan suami, Syamsul Yusof sejak tahun 2019.

“Daripada dulu sampai sekarang saya diganggu dengan akaun palsu, diganggu komen-komen yang menyakitkan hati tapi saya sabar. Awda kacau mental saya sejak 2019 lagi. Sampai kami (Puteri Sarah dan Syamsul) dah tak tinggal sebumbung, tak puas hati lagi ke? Apabila kami berbaik, awda ugut suami saya pula.

“Hari ini saya tengah sibuk dengan anak-anak, tiba-tiba saya terima berita yang menyakitkan. Selama ini, apa awda buat, awda ganggu saya, saya diamkan saja sebab nak jaga nama baik keluarga.

“Tapi kali ini rasanya awda sudah lebih sangat. Siap cakap mengenai anak-anak saya. Awda hanya orang luar dan tak perlu masuk campur. Apa yang berlaku sekarang awda dan orang luar cuma tahu luaran sahaja,” katanya menerusi Instastory baru-baru ini.

Puteri Sarah minta Ira henti ganggu hidupnya dan suami. – Agensi

Dalam pada itu, Puteri Sarah turut memberi amaran kepada Ira supaya berhenti mengganggu hidupnya lagi.

“Kali ini cukuplah awda ganggu saya lagi bila saya nak pergi umrah. Empat tahun saya menanggung. Berhati-hati doa orang yang teraniaya, Allah akan makbulkan lagi-lagi pada bulan puasa ini.

“Di bulan baik ini saya doakan kalian berdua, Ira Kazar dan suami saya (Syamsul Yusof) diberikan hidayah,” ujarnya.

Sebelum ini, kisah rumah tangga pasangan selebriti yang didakwa sedang dilanda masalah menarik perhatian warganet.

Puteri Sarah mengakui sudah lama tidak tinggal sebumbung dengan Syamsul dan mendakwa suaminya itu tahu punca hubungan mereka dingin.

Dalam hantaran berbeza, Puteri Sarah turut mempertikaikan tindakan Ira yang dikatakan tidak putus asa menganggu suaminya.

“Tak silap saya, awda dah ada teman lelaki kan Ira Kazar? Semuanya tak kekal. Malah baru-baru ini pun awda ada teman lelaki? Mana pergi semua teman lelaki awda? – Agensi

- Advertisment -

Disyorkan Untuk Anda

Hasrat rai majlis kahwin tak kesampaian

NEW DELHI, 5 OKT - Hasrat 25 individu yang ingin meraikan majlis perkahwinan tidak kesampaian apabila mereka maut selepas bas yang dinaiki terbabas sebelum...
- Advertisment -