Tuesday, May 30, 2023
22.7 C
Brunei

  -

  Ranbir Kapoor, Alia pilih lokasi istimewa rai hari bahagia

  Perkahwinan pasangan selebriti terkenal Bollywood, Ranbir Kapoor dan Alia Bhat yang dinanti-nantikan oleh peminat hampir menjadi realiti.

  Menurut lapora Pinkvilla, pasangan ini bakal disatukan sebagai suami isteri pada bulan ini, namun tarikh sebenar masih belum didedahkan lagi.

  Difahamkan pasangan ini memilih lokasi istimewa untuk melangsungkan perkahwinan mereka iaitu di kediaman keluarga Kapoor sendiri.

  Rumah tersebut merupakan lokasi ibu bapa Ranbir iaitu Rishi Kapoor dan Neetu Kapoor melangsungkan perkahwinan pada tahun 1980.

  Ranbir dikatakan membuat keputusan memilih lokasi itu kerana hubungan rapatnya dengan nenek, Krishna Raj Kapoor.

  Seramai 450 orang tetamu dijangka hadir pada majlis berkenaan.

  Semua tetamu yang diundang ke majlis mereka telah diminta mengosongkan jadual bermula minggu kedua April.

  Menurut sumber, keluarga Kapoor merancang untuk mengadakan majlis pada hujung April namun terpaksa diawalkan kerana masalah kesihatan yang dialami oleh nenek Alia.

  Perkahwinan pasangan ini sering menjadi perhatian ramai selepas beberapa kali ditunda akibat pandemik COVID dan juga masalah kediaman yang belum siap. – Agensi

  Pasangan ini bakal disatukan sebagai suami isteri pada bulan ini, namun tarikh sebenar masih belum didedahkan lagi. – Agensi
  - Advertisment -

  Disyorkan Untuk Anda

  ‘Saya sangat letih’

  SYDNEY, 29 MEI – Ketua Menteri yang popular di Australia Barat, Mark McGowan, yang mengasingkan negerinya daripada dunia semasa kemuncak pandemik COVID-19, hari ini...
  - Advertisment -