Riena Diana bersyukur impian tercapai miliki kereta sendiri

Hampir tiga tahun menyimpan angan-angan, akhirnya impian pelakon Riena Diana untuk memiliki kereta pertama tercapai.

Riena atau Nur Qamarina Diana Zulreal, 24, meluahkan rasa syukur kerana usaha dan kerja kerasnya selama ini membuahkan hasil apabila dia berjaya memiliki sebuah kereta jenama Mazda CX5, baru-baru ini.

“Saya memang dah lama nak beli kereta sejak awal bergelar pelakon kira-kira lima tahun lalu tapi masa itu saya cuba buat pinjaman macam-macam kereta termasuklah Myvi tapi tak lepas.

“Alhamdulillah tahun ini saya dah mampu beli kereta sendiri, selepas bertanya dengan sahabat saya yang cadangkan kereta sama dengannya, jadi itu sebab saya ambil kereta jenama ini!

“Sebelum ini ada juga tengok-tengok beberapa jenama kereta lain, tapi setelah difikir-fikirkan kereta ini paling sesuai untuk kegunaan harian,”katanya kepada wartawan.

Menerusi Instagram, penyampai radio itu berkongsi kegembiraannya memiliki kereta pertama semasa ulang tahun kelahiran ke-24 yang disambut pada 3 September lalu.

“Belanja sikit hadiah hari jadi saya… Alhamdulillah di usia 24 tahun saya dapat capai satu pencapaian dalam hidup. Lain orang lain perjalanan hidup.

“Bukanlah mewah mana tapi ini sudah lebih menggembirakan. Lebih banyak akan datang Insya Allah. Selepas ini apa pula ya?” tulisnya pada ruangan kapsyen. – Agensi

Riena Diana bersyukur kerana hajat yang diidam-idamkan selama ini tercapai semasa ulang tahun kelahirannya, baru-baru ini. – Agensi