Wednesday, April 17, 2024
31 C
Brunei

  -

  Sam Smith dituduh ‘lapar’ perhatian

  Penyanyi lagu Unholy, Sam Smith dituduh ‘lapar’ perhatian gara-gara bergaya pelik di karpet merah Brit Awards 2023 yang berlangsung di 02 Arena, London, baru-baru ini.

  Sut lateks bukan sesuatu yang pelik untuk digayakan, namun pemenang Anugerah Grammy itu kelihatan seperti belon bergerak apabila terdapat bahagian yang menggelembung pada lengan dan kaki.

  Imej disifatkan mengarut oleh rata-rata peminat diilhamkan pereka kelahiran India yang menetap di London, Hari Krishnan.

  Menerusi temu bual bersama portal fesyen WWD, Krishnan menjelaskan mendapat inspirasi rekaan pakaian pelik daripada kata-kata negatif dilemparkan terhadap Smith berhubung fizikalnya.

  “Smith menerima banyak komen berbaur kebencian selepas kemunculan lagu Unholy khususnya berkaitan fizikal.

  “Jadi, saya tampilkan Smith dalam imej yang tidak pernah dilihat sebelum ini. Ia juga salah satu cara saya untuk meraikan kecantikan semula seseorang,” katanya seperti dilaporkan.

  Penampilan penyanyi berusia 30 tahun yang juga non-binary (tidak mengakui gender lelaki atau perempuan) mengejutkan ramai dengan penampilan aneh seperti belon, lebih lagi, turut menggayakan sarung tangan dan kasut tumit tinggi yang diperbuat daripada material sama. – Agensi

  Sut lateks bukan sesuatu pelik digayakan, namun Smith kelihatan seperti belon bergerak ketika acara karpet merah Brit Awards 2023, baru-baru ini. – Agensi
  - Advertisment -

  Disyorkan Untuk Awda

  Pemimpin China, Jerman bincang krisis Ukraine

  BEIJING, 17 APRIL - Presiden China, Xi Jinping bertemu dengan Canselor Jerman, Olaf Scholz di Wisma Tetamu Diaoyutai Beijing, kelmarin. Pemimpin kedua-dua negara bertukar-tukar pandangan...