Monday, April 22, 2024
28.3 C
Brunei

  -

  Selepas cerai, Sophie Turner berani tayang kekasih baharu

  Selepas beberapa bulan dikaitkan dengan gosip percintaan, bintang drama bersiri popular, Game of Thrones, Sophie Turner, kini terbuka berkongsi gambarnya dengan aristokrat, Peregrine Pearson atau dikenali sebagai Perry di media sosial.

  Perkara itu sekali gus menyaksikan Sophie iaitu seorang pelakon Inggeris sedang memberikan ‘pengesahan’ kepada semua pihak bahawa dia kini sememangnya menjalin hubungan cinta dengan Perry.

  Ia terutama selepas bekas isteri anggota kumpulan The Jonas, Joe Jonas itu didakwa telah dilihat peminat berjalan berpegangan tangan dengan Perry sewaktu berada di Paris dan London tiga bulan lalu.

  Sophie juga dikatakan sudah mula menjalin hubungan baharu selepas berpisah dengan Joe pada September tahun lalu.

  Terdahulu, Sophie membuat perkongsian dengan mengumumkan perkahwinannya dengan Joe tidak dapat lagi diselamatkan setelah empat tahun bergelar suami isteri.

  Hasil perkahwinan itu, Sophie dan Turner dikurniakan dua orang anak iaitu Willa, 3, dan seorang lagi anak yang tidak dikongsikan namanya kepada umum yang kini berusia 18 bulan. – Agensi

  Sophie menjalin hubungan cinta dengan Perry. – Utusan Malaysia
  - Advertisment -

  Disyorkan Untuk Awda

  Parti Presiden Maldives dijangka menang besar dalam pilihan raya

  NEW DELHI, 22 APRIL - Parti Presiden Mohamed Muizzu dijangka menang besar dalam Pilihan Raya Parlimen Maldives, kelmarin. Menurut media tempatan, parti Muizzu Kongres Nasional...