Saturday, February 4, 2023
26.3 C
Brunei

-

Shakira, Gerard Pique berpisah selepas 12 tahun bersama

Pop star Colombia, Shakira, 45, dan kekasihnya iaitu pemain pertahanan Barcelona FC, Gerard Pique, 35, membuat pengumuman bahawa mereka kini sudah berpisah.

Pasangan yang hidup bersama selama 12 tahun dan mempunyai dua cahaya mata itu membuat kenyataan secara rasmi menerusi sebuah akhbar harian Sepanyol, El Periodico.

“Kami dengan rasa kesal mengumumkan bahawa kami berpisah. Demi kesejahteraan anak-anak yang menjadi keutamaan, kami memohon semua pihak memberi privasi kepada kami. Terima kasih atas kerjasama awda,” kata pasangan tersebut dalam satu kenyataan, kelmarin.

Pengumuman berkenaan dibuat hanya beberapa hari selepas laporan media mengenai Gerard Pique curang dengan wanita lain.

Khabar angin juga mengatakan kedua-dua selebriti itu tidak lagi tinggal bersama.

Sementara itu, pasangan tersebut mempunyai dua anak lelaki iaitu Milan, 10, dan Sasha, 8, dan mengekalkan kediaman di Sepanyol.

Untuk rekod, kedua-duanya bertemu 12 tahun lalu apabila pemain bola sepak itu tampil dalam video muzik lagu Shakira, Waka Waka yang menjadi lagu rasmi Piala Dunia 2010. – Agensi

Shakira dan Gerard Pique telah membuat pengumuman mengenai perpisahan mereka atas alasan tertentu. – Agensi
- Advertisment -

Disyorkan Untuk Anda

Bekas Menteri dijatuhi hukuman penjara 2 tahun

SEOUL, KOREA SELATAN, 3 FEB - Mahkamah Korea Selatan hari ini menjatuhkan hukuman penjara dua tahun kepada bekas Menteri Kehakiman, Cho Kuk, selepas dia...
- Advertisment -