Shin Min Ah dan Kim Woo Bin bakal disatukan

Berita gembira dari pasangan bahagia Shin Min Ah dan Kim Woo Bin yang dikhabarkan bakal disatukan pada bulan ini setelah lebih kurang 6 tahun menjalinkan hubungan percintaan.

Berita ini telah tersebar sejak pertengahan tahun ini lagi, tetapi kini khabar angin tersebut timbul semula setelah salah seorang daripada kenalan yang paling rapat dengan pasangan ini menyatakan mereka akan melangsungkan perkahwinan dalam masa yang terdekat.

Dikatakan mereka kini sedang sibuk membuat persiapan perkahwinan yang dijadualkan akan berlangsung pada bulan ini. Walau bagaimanapun, kedua-dua pasangan ini mahupun dari agensi mereka belum lagi memberikan sebarang penjelasan yang sahih berhubung perkara ini.

Wartawan, Choi Jung Ah mengatakan bahawa pasangan ini pernah merancang untuk berkahwin pada tahun 2020.

“Khabar dari kenalan yang rapat dengan pasangan ini pernah beritahu bahawa pada asalnya pasangan ini merancang untuk berkahwin pada 2020 namun disebabkan beberapa hal yang telah berlaku, ia ditunda ke tahun 2021.”

Laporan yang dikeluarkan oleh Koreaboo, pihak Kim Woo Bin meminta wartawan Choi Jung Ah untuk tidak menghebohkan cerita ini sehingga kesihatan Woo Bin kembali pulih sepenuhnya daripada kanser nasofarinknya. – Agensi

Pasangan bahagia Shin Min Ah (kiri) dan Kim Woo Bin yang dikhabarkan bakal disatukan pada bulan ini setelah lebih kurang 6 tahun menjalinkan hubungan percintaan. – Agensi