Wednesday, August 17, 2022
23.5 C
Brunei

Siti Nordiana pertimbang tawaran lakonan

-

Siti Nordiana tidak menolak untuk lebih kerap tampil dalam bidang lakonan, bagi memenuhi permintaan peminat yang mahu melihat dirinya turut aktif sebagai pelakon.

Siti Nordiana atau lebih dikenali sebagai Nana berkata dunia lakonan diakui sebagai seni yang memberikan banyak pengalaman baharu buatnya.

Namun disebabkan kekangan waktu dan jadual kerja yang padat dengan aktiviti nyanyian, penyanyi lagu Angkara itu terpaksa menolak tawaran lakonan, selain bersikap lebih selektif dalam menerima tawaran.

“Keutamaan saya adalah kepada bidang nyanyian, jadi tawaran lakonan hanya diambil apabila saya tidak sibuk atau terikat dengan aktiviti melibatkan nyanyian seperti rakaman lagu, persembahan pentas, acara hiburan dan sebagainya.

“Mungkin dalam setahun saya hanya dapat berlakon satu atau dua drama sahaja. Itupun terpaksa bersikap selektif dan hanya terima tawaran yang memberi watak berbeza kepada saya,” katanya kepada media.

Nana sebelum ini pernah tampil dalam drama Dia Semanis Honey, Klik! Pengantin Musim Salju, Cekelat Semanis Honey, Satukan Rasa dan lain-lain. – Agensi

Siti Nordiana tidak menolak tawaran untuk berlakon namun bersikap selektif. – Agensi
- Advertisment -

DISYORKAN UNTUK ANDA

Iran nafi terbabit serangan Salman Rushdie

TEHRAN, 15 OGOS – Pegawai kerajaan Iran hari ini menafikan Tehran terbabit dalam serangan yang mencederakan penulis kontroversi, Salman Rushdie di Amerika Syarikat (AS)...

China lancar latihan baharu

- Advertisment -