Thursday, February 9, 2023
23.4 C
Brunei

-

Siti Nurhaliza mahu hasilkan album terbaik

Penyanyi nombor satu Malaysia, Datuk Seri Siti Nurhaliza tidak mahu terburu-buru menghasilkan album baharu kerana keadaan vokal dan suaranya yang masih belum sempurna.

Jelasnya, pemilihan lagu-lagu untuk album sudah selesai dan dia kini dalam sesi rawatan serta pemulihan suara yang terjejas setelah dijangkiti COVID.

“Mengikut perancangan memang album baharu dilancarkan Februari ini, tetapi saya tidak mahu terburu-buru. Saya mahu mendapatkan album yang berkualiti baik dari segi muzik, lagu dan vokal.

“Lagu-lagu tersebut akan diputarkan selalu. Kalau saya menyanyi dalam keadaan suara begini, saya dengar nanti sakit hati. Lebih baik saya tunggu masa terbaik.

“Saya sudah pulang daripada bercuti dan mula latihan stamina. Saya juga giat memantapkan lagi vokal. Bila sudah bersedia, saya masuk studio. Tak nak buat dua kali kerja,” katanya.

Sementara itu, penyanyi lagu Bukan Cinta Biasa ini berkata, album baharunya yang bergenre pop komersial bakal menampilkan barisan lagu balada, rancak dan kolaborasi bersama artis pilihan.

“Sebagaimana peminat mengenali saya, album baharu ini bergenre pop komersial. Lagu-lagu balada zaman 90-an, terkini dan rancak seperti yang saya suka.

“Ada kolaborasi juga tetapi kena tunggulah siapa gerangannya,” katanya. – Agensi

Datuk Siti mahu hasilkan album baharu yang terbaik dan tidak mahu terburu-buru. – Agensi
- Advertisment -

Disyorkan Untuk Anda

Kim Jong Un bawa anak perempuan lawat markas tentera

SEOUL, KOREA SELATAN, 8 FEB - Pemimpin Korea Utara, Kim Jong Un membawa anak perempuannya melawat kem tentera bagi menandakan ulang tahun ke-75 penubuhan...
- Advertisment -