Thursday, February 9, 2023
32.3 C
Brunei

-

StanChart tawar promosi perbelanjaan kad kredit

BANDAR SERI BEGAWAN, 6 JAN – Pemohon kad kredit Standard Chartered (StanChart) baharu boleh menerima baucar bernilai sehingga $250 mulai sekarang hingga 30 Jun 2022 apabila mereka memenuhi perbelanjaan terkumpul minimum dengan kad kredit baharu mereka.

Menurut kenyataan yang diterima dari StanChart, hari ini, 400 pelanggan pertama yang mendaftar untuk kad kredit StanChart dan berbelanja $500 dalam tempoh promosi akan menerima baucar membeli-belah di dua kedai teknologi terbesar di Brunei.

Pelanggan yang memohon kad kredit Visa StanChart dan memenuhi perbelanjaan minimum layak menerima baucar $150 dari QQestore selain pengecualian bayaran tahunan lima tahun.

Sementara pemohon baharu yang mendaftar untuk kad kredit Visa StanChart dengan peruntukan gaji dan memenuhi perbelanjaan minimum $500 semasa tempoh promosi layak menikmati pengecualian bayaran tahunan dan baucar membeli-belah $250 daripada AV Electronics.

Ketua Produk Runcit dan Digital, Jacky Teo berkata, “Di StanChart, kami mahu memberi ganjaran kepada pelanggan kami kerana memilih StanChart sebagai rakan kewangan pilihan mereka. Kami sentiasa mengutamakan keperluan dan kehendak pelanggan kami. Dengan hanya menggunakan kad kredit kami, mereka layak mendapat diskaun dan ganjaran di pelbagai kedai tempatan dan dalam talian serta memperoleh akses kepada keistimewaan yang ditawarkan di seluruh pasaran global yang melengkapi gaya hidup mereka.”

Baucar akan diberikan kepada 400 pelanggan pertama yang telah memenuhi perbelanjaan mereka semasa tempoh promosi dan akan dimaklumkan menerusi SMS.

Untuk maklumat lanjut mengenai Promosi Tambahan Visa StanChart dan kriteria untuk penyertaan, layari laman sesawang bankdi www.sc.com/bn dan ikuti akaun media sosial bank di Instagram @ StanChartBn atau Facebook www.facebook.com/StandardCharteredBN.

Seramai 400 pelanggan pertama yang mendaftar untuk kad kredit StanChart dan berbelanja semasa tempoh promosi akan menerima baucar membeli-belah di dua kedai teknologi terbesar di Brunei.

 

- Advertisment -

Disyorkan Untuk Anda

Kim Jong Un bawa anak perempuan lawat markas tentera

SEOUL, KOREA SELATAN, 8 FEB - Pemimpin Korea Utara, Kim Jong Un membawa anak perempuannya melawat kem tentera bagi menandakan ulang tahun ke-75 penubuhan...
- Advertisment -