Tahniah Changmin TVXQ!

Baru-baru ini, SM Entertainment telah mengeluarkan kenyataan mengumumkan bahawa ahli kumpulan TVXQ, Changmin akan melangsungkan perkahwinan pada tahun ini!

Agensi tersebut mengumumkan “MAX Changmin akan melangsungkan perkahwinan dengan teman wanitanya pada 5 September.

“Untuk menghormati pasangannya, yang bukan daripada kalangan selebriti, dan kedua-dua buah keluarga, kami tidak akan mendedahkan sebarang butiran seperti lokasi dan tempat perkahwinan tersebut; kami meminta para peminat dan pemberita supaya faham.

Changmin akan terus mempromosikan sebagai anggota TVXQ dan artis bagi agensi kami tanpa sebarang perubahan. Sila hantarkan pesanan tahniah anda kepada Changmin yang akan memulakan kehidupan baharu. Terima kasih.”

Changmin turut menulis surat tulisan tangan kepada peminat untuk menyampaikan berita gembira tersebut. Dalam surat tersebut, Changmin mengenang kembali yang menghabiskan hampir separuh hidupnya menjadi anggota kumpulan TVXQ dengan rakannya, Yunho dan peminat-peminatnya.

Sementara itu, Chingmin turut mengakui bahawa dia menjalinkan hubungan dengan teman wanitanya yang bukan kalangan artis pada Disember 2019. – Agensi