Tawaran menarik alat, perkakasan komputer

Oleh Sim Y. H.

BANDAR SERI BEGAWAN, 9 JUN – Sempena Sambutan Hari Raya Aidilfitri ini dan Hari Bapa yang bakal menjelang, Concepts Computer telah menampilkan tawaran hebat bagi peralatan dan perkakasan komputer pada harga yang menarik.

Dengan pembukaan semula kelas-kelas mengajar di sekolah bagi guru dan juga pelajar yang terpilih, Concepts menawarkan barisan mesin cetak yang efisien serta kos operasi yang rendah.

Mesin cetak yang ditawarkan terdiri daripada siri-M Epson iaitu mesin cetak ink-tank monokrom yang amat berguna untuk mencetak pelbagai muka surat dokumen hitam dan putih di rumah, sekolah atau di tempat kerja.

Antara barisan model mesin cetak yang ditawarkan semasa promosi itu ialah Epson M1120, Epson M2140 dan Epson M3170 di mana ketiga-tiga mesin cetak berkenaan adalah khusus bagi tujuan untuk mencetak serta menawarkan jaminan dua tahun.

Selain itu, peralatan tanpa wayar komputer turut ditawarkan daripada barisan produk Logitech termasuk tetikus model Logitech M185, papan kekunci Logitech MK270R, penyampai tanpa wayar Logitech R400 dan R800 serta speaker mudah alih Logitech X50 bluetooth speaker di mana kesemua produk tersebut mempunyai liputan jaminan setahun dan bateri percuma.

Pada masa yang sama, Concepts Computer juga tidak lupa untuk meraikan Hari Bapa dengan menawarkan barisan komputer riba, Acer Aspire 3 dengan harga yang menarik iaitu komputer riba pemproses Celeron 14 inci, Acer Aspire 3 A314-32-C4F0/C067, komputer riba pemproses-AMD 14 inci, Aspire 3 A314-21-65M7 serta komputer riba pemproses-Celeron 15.6 inci, Acer Aspire 3 A315-34-C5RX di mana semua komputer riba mempunyai liputan jaminan setahun dan juga beg sandang Acer percuma.

Concepts Computer amat gembira kerana dapat menawarkan perkakasan IT yang mampu dimiliki untuk memenuhi keperluan teknologi warga Brunei yang sering berubah khususnya bagi mereka yang kembali memasuki pejabat, jelas Pengurus Besar Concepts Computer, Vincent Pao.

Beliau turut menyatakan bahawa dengan Sambutan Hari Raya Aidilfitri dan Hari Bapa itu, syarikatnya amat gembira kerana dapat memberikan tawaran yang terbaik bagi kedua-dua sambutan tersebut.

Manakala itu, Eksekutif Pemasaran Concepts Computer, Awang Zul Abdul Rahman berkata bahawa Concepts Computer akan terus melaksanakan pelbagai inisiatif sebagai tanda penghargaan kepada pelanggan mereka dan salah satu kaedah adalah untuk menawarkan barisan produk yang berkualiti pada harga yang menarik serta mampu untuk dimiliki.

Vincent Pao (kiri) mempamerkan tawaran hebat bagi peralatan dan perkakasan komputer. – Gambar oleh Muiz Matdani