Tawaran sempena pembukaan ibu pejabat baharu Bank Baiduri

Oleh Sim Y. H.

BANDAR SERI BEGAWAN, 21 JULAI – Bersempena dengan pembukaan ibu pejabatnya yang baharu di Jalan Gadong, Bank Baiduri kini menawarkan pelbagai tawaran menarik bagi pelanggan apabila mereka membeli-belah menggunakan kad kredit atau kad debit Baiduri di One Riverside.

Menurut kenyataan yang dikeluarkan oleh Bank Baiduri, di sini, hari ini, hingga lewat September depan, pemegang kad Baiduri yang berbelanja minimum $100 menggunakan kad kredit atau kad debit Baiduri di kedai-kedai atau restoran yang mengambil bahagian di One Riverside akan secara automatik dimasukkan ke dalam acara cabutan utama dan cabutan bulanan.

Dalam cabutan utama, peserta berpeluang untuk memenangi rebat tunai bernilai $3,000, $2,000 dan $1,000. Sementara itu dalam cabutan bulanan, 10 pemenang akan menerima hadiah-hadiah bulanan berupa baucar membeli-belah dan makan bernilai $100.

Kenyataan menyatakan bahawa One Riverside yang terletak berdekatan dengan Ibu Pejabat Bank Baiduri baharu, merupakan pembangunan mewah yang meliputi kediaman, cawangan makanan dan minuman, pasar raya dan kemudahan gaya hidup.

Cawangan dan kedai yang menyertai tawaran berkenaan termasuk Area 8 Surf & Turf Restaurant, Cycle Nation, Excapade Restaurant, Iskandar Curry House, Run Trail Nation, Nanyang Food Garden, Supa Save, The Coffee Bean and Tea Leaf, Twinkle Kids Cafe, Under Armour dan Ximply Chriz.

Bagi mereka yang belum mempunyai kad kredit atau kad debit Baiduri, boleh mendapatkan pengecualian yuran tahunan selama tiga tahun bagi permohonan yang berjaya semasa tempoh promosi.

Kad kredit dan kad debit Baiduri mempunyai pelbagai manfaat termasuk tawaran dan ganjaran eksklusif, pelan ansuran mudah serta keupayaan untuk mengumpul mata ganjaran (Bonus Points) bagi program Baiduri Instant Rewards.