Saturday, May 25, 2024
24.3 C
Brunei

  -

  Taylor, Travis menari di festival Coachella

  Taylor Swift membuat penampilan yang hangat diperkatakan di festival Coachella pada Sabtu… sebagai peminat, sambil kelihatan mesra dan menari dengan kekasihnya, Travis Kelce, semasa Bleachers mengadakan persembahan yang mengasyikkan.

  Bleachers diketuai oleh Jack Antonoff, rakan dan penerbit lama Swift.

  Tubuh badan Kelce dengan ketinggian 1.96 meter itu berjaya menghalang teman wanitanya yang sangat terkenal daripada pandangan orang ramai, ketika pasangan itu menikmati persembahan dari sebelah kanan pentas.

  Namun, seorang wartawan AFP melihat pasangan yang amat popular itu menari dan menyanyi bersama semasa persembahan Antonoff, yang turut menulis bersama dan menghasilkan beberapa album Swift.

  Video peminat dengan cepat mula tular dalam talian.

  Penampilan Swift berlaku kurang dari seminggu sebelum album terbaharunya, The Tortured Poets Department dilancarkan pada 19 April.

  Billionaire berusia 34 tahun itu kini sedang berehat dari jelajah terkenalnya, Eras Tour, dan dilihat pada satu malam di Los Angeles.

  Antonoff telah mengasaskan dan mengetuai Bleachers sejak 2014, sambil menjadi salah satu pengeluar paling dicari dalam muzik pop dan telah bekerjasama dengan bintang-bintang ternama termasuk Swift, Lana Del Rey dan Lorde. – AFP

  Gambar oleh Jay Calderon menunjukkan Swift dan Kelce di Festival Muzik dan Seni Coachella Valley di Indio, California pada 13 April. – USA Today
  - Advertisment -

  Disyorkan Untuk Awda

  Lelaki maut cuba bersenam dengan bergantung di tali dagu

  CHONGQING, 24 MEI - Seorang lelaki China baru-baru ini kehilangan nyawanya ketika melakukan jenis senaman kontroversial yang memerlukan pengamal hanya menggantung di dagu untuk...