Terharu dengan hadiah sebuah kondo

Penyanyi dan pengacara, Elly Mazlein, tidak dapat menyembunyikan perasaan terharu apabila menerima hadiah sebuah kondominium daripada bakal suami menjelang hari pertunangan mereka.

Dia yang berkongsi kegembiraan itu dalam satu rakaman yang dimuat naik menerusi akaun Instagram, memaklumkan bakal suaminya turut memberikan sejumlah wang untuk membeli kelengkapan sebagai persediaan hari bahagia mereka.

Elly atau nama sebenarnya Sharifah Aida Mazlina Syed Hanafi, 39, ketika dihubungi media berkata, dia masih belum membuat keputusan sama ada mahu mendiami kediaman itu atau sebaliknya.

Namun, dia dan bakal suaminya yang hanya diperkenalkan sebagai Azlan, 29, sudah merancang untuk terlebih dahulu menghiasi kondominium tiga bilik itu.

Ditanya mengenai tarikh pertunangan mereka, penyanyi lagu Bakawali itu berkata, perkara itu akan diumum menerusi saluran YouTube, Dunia Elly Mazlein dalam masa terdekat.

Elly sebelum ini mendirikan rumah tangga dengan pengarah Azmi Hatta pada 9 November 2014 dan dikurniakan seorang cahaya mata perempuan yang kini berusia tiga tahun.

Mereka bagaimanapun, berpisah pada 15 Oktober 2015. – Agensi

Elly sebelum ini mendirikan rumah tangga dengan pengarah Azmi Hatta pada 9 November 2014 dan dikurniakan seorang cahaya mata perempuan. – Agensi