Tiga lagi pemenang terima hadiah

Oleh Syahmi Hassan

BANDAR SERI BEGAWAN, 6 MAC – Tiga lagi pemenang telah menerima hadiah wang tunai setelah terpilih dalam acara cabutan bertuah bulanan kali kedua bagi Program Uji Pandu Mitsubishi dan Perodua, Syarikat GHK Motors Sdn Bhd di Beribi, hari ini.

Semasa acara tersebut, Pengarah GHK Motors, Jake Goh telah menyampaikan hadiah tempat pertama kepada Awang Mazlan bin Haji Bungsu, dan juga hadiah tempat kedua kepada Awang Mohammad Radzuan bin Jumat.

Manakala Pengurus Besar Bahagian Penjualan Mitsubishi dan Perodua, Au Thien Kiong menyampaikan hadiah tempat ketiga kepada Dayang Mardiani binti Mohammad Juni.

Promosi yang berlangsung dari Januari hingga akhir Jun ini menawarkan para pelanggan peluang untuk merasakan sendiri kecemerlangan pemanduan kenderaan berjenama Mitsubishi dan Perodua.

Uji pandu bagi Mitsubishi meliputi model Xpander, ASX, Attrage, Outlander, L200, Pajero Sport dan Lancer Ex manakala antara model Perodua ialah Alza dan Bezza.

Para pelanggan yang ikut serta dalam uji pandu tersebut akan berkelayakan untuk menyertai cabutan bertuah dengan wang tunai untuk dimenangi. Setiap bulan tiga pemenang akan dipilih bagi merebut hadiah di tempat pertama bernilai $300, tempat kedua $200 dan tempat ketiga bernilai $100.

Para pelanggan juga berkelayakan untuk menerima baucar minyak bernilai $300 jika mereka membeli kereta dalam jangka masa 30 hari dari tarikh uji pandu mereka.

Cabutan bertuah bulanan ketiga akan diadakan pada bulan April ini bagi para pelanggan yang menyertai program uji pandu bulan Mac.

Jake Goh dan Au Thien Kiong bergambar ramai bersama pemenang. – Gambar oleh Muiz Matdani