Uji pandu Toyota dapat sambutan

Oleh Yusrin Junaidi

BANDAR SERI BEGAWAN, 21 FEB – Siri ke-3 Uji Pandu Kereta Toyota anjuran bersama NBT Brunei dan Digital World Enterprise telah mendapat sambutan yang sangat menggalakkan apabila lebih 100 orang pelanggan hadir ke bilik pameran Digital World pada hari pertama acara berkenaan, hari ini.

Acara bersempena dengan Sambutan Hari Kebangsaan Negara Brunei Darussalam ke-36 tahun itu diadakan dua hari hingga esok.

Orang ramai yang menguji pandu mana-mana model Toyota semasa sesi berkenaan berpeluang memenangi hadiah menarik seperti wang tunai $1,000 di samping mendapatkan promosi hebat yang ditawarkan Digital World.

Sempena acara berkenaan, NBT Brunei juga menawarkan kadar faedah rendah untuk semua model kereta Toyota.

Digital World juga sedang giat mengadakan Kempen Cabutan Bertuah Spend & Win sehingga penghujung Jun depan.

Pelanggan yang membeli mana-mana produk Digital World melebihi harga yang ditetapkan dalam satu resit berpeluang memenangi sebuah kereta Toyota Vios sebagai hadiah utama di samping hadiah-hadiah menarik lain seperti telefon bimbit, komputer, barangan elektronik dan banyak lagi.

Selain itu, Digital World juga mengadakan jualan hebat barangan elektronik sempena Sambutan Hari Kebangsaan Negara Brunei Darussalam selama empat hari bermula hari ini. Orang ramai juga berpeluang mendapat diskaun hebat yang ditawarkan oleh Digital World sepanjang jualan promosi berkenaan.

Kakitangan NBT bersama pengunjung.
Salah sebuah kereta yang diuji pandu oleh pengunjung semasa sesi hari pertama kelmarin.