Urus pasukan bola sepak dengan gaya tersendiri

KAWAL pasukan bola kegemaran anda dalam Football Manager 2017, sebuah permainan video pengurusan bola sepak paling mendalam dan realistik yang pernah ada.

Dengan lebih daripada 2, 500 kelab sebenar untuk diuruskan dan lebih daripada 500,000 pemain bola sepak sebenar serta kakitangan, anda berpeluang untuk menceburkan diri dalam dunia pengurusan bola sepak.

Permainan video ini dibangunkan oleh Sports Interactive dan diterbitkan oleh Sega. Football Manager ini merupakan siri ke-13 dalam francais permainan video ini.

Para pemain berpeluang untuk mengawal dengan kuasa penuh untuk memindahkan dan memutuskan bintang bola sepak mana yang bakal beraksi dan begitu juga sebaliknya yang hanya duduk di bangku simpanan.

Segala taktik, team-talks dan arahan pitch-side kesemuanya adalah diberikan di bawah kawalan para pemain masing-masing.

Di samping itu, pemain juga berpeluang untuk berurusan dengan media bola sepak sebenar, menyelesaikan masalah bintang bola sepak yang mencetuskan perbalahan dengan ahli pasukan yang lain.

Justeru, pemain harus bijak mengatur strategi dalam menampilkan kehebatan gaya pengurusan anda kerana setiap tindak-tanduk dan langkah yang dilaksanakan akan diperhatikan oleh pihak atasan yang memberikan penilaian.

Maka, sekiranya anda sendiri pernah mengimpikan sebuah impian untuk menjadi seorang pengurus pasukan bola sepak, jangan terlepas untuk merealisasikannya melalui Football Manager 2017 yang dikeluarkan untuk pelantar PC dan Linux.