Warganet kecoh Yusuf Bahrin panggil Zizi Kirana ‘sayang’

Panggilan sayang pelakon Yusuf Bahrin kepada penyanyi Zizi Kirana ketika di IG Live baru-baru menimbulkan tanda tanya warganet yang beranggapan mereka sedang bercinta.

Gembira melihat peminat teruja dengan kemesraan mereka, pemilik nama Nur Fazelah @ Zizie Mad Tahil ini menjelaskan panggilan itu sekadar gurauan sahaja.

Akui berasa selesa dengan Yusuf, penyanyi berusia 36 tahun ini bagaimanapun enggan meletakkan sebarang status dalam perhubungan mereka.

“Panggilan sayang itu saja-saja… bukanlah kami memang menggunakan panggilan itu. Tapi tak sangka la ramai peminat suka melihat kami berdua.

“Bila peminat suka, kami pun rasa gembira. Sejujurnya, saya selesa dengan Yusuf. Dia seorang yang lemah lembut dan baik.

Zizi Kirana mendedahkan dia mengenali Yusuf ketika rakaman program All Together namun mula berkawan sejak dua bulan lalu menerusi laman Instagram. – Agensi

“Saya tak nak letakkan sebarang status apabila melibatkan soal hubungan. Takut nanti letak harapan dan kecewa. Apa-apa pun, doa yang baik-baik,” katanya kepada wartawan.

Sebelum ini, tular video memperlihatkan Yusuf secara spontan memanggil Zizi dengan gelaran ‘sayang’ ketika berbual di Instagram live.

Rata-rata warganet menyukai dan merestui sekiranya aktor berusia 29 tahun itu benar-benar mempunyai hubungan cinta dengan Zizi.

Dalam pada itu, penyanyi lagu Eh ini mendedahkan dia mengenali Yusuf ketika rakaman program All Together namun mula berkawan sejak dua bulan lalu menerusi laman Instagram.

Hanya berhubung melalui telefon, penyanyi yang berasal dari Sabah ini tidak menolak sekiranya Yusuf adalah jodoh yang ditetapkan oleh Allah untuknya.

“Soal jodoh ini, saya serah kepada Allah. Insya Allah kalau ada jodoh, Alhamdulillah. Tapi kalau tak ada, kami tetap kawan,” ujar. – Agensi