Saturday, April 20, 2024
29.4 C
Brunei

  -

  Zarina Anjoulie kesal dituduh kaki kikis

  Pelakon, Zarina Anjoulie tertekan apabila terpaksa menanggung hutang sebanyak RM70,000 selepas bekas tunangnya, Datuk Seri Khazrul Ezley menghadiahkan sebuah pagar bernilai RM100,000 kepadanya sebelum ini.

  Zarina, 36, berkata, dia terpaksa menanggung baki tertunggak pagar berkenaan disebabkan Khazrul didakwa hanya membayar wang pendahuluan sebanyak RM30,000 kepada kontraktor.

  “Saya rasa sakit hati sebab saya tidak mahu pun pagar itu tapi bebannya saya kena tanggung. Saya ada saksi yang saya tak nak pagar itu.

  “Kira nak beri tajaan tapi tak bayar penuh,” katanya.

  Zarina berkongsi perkara itu menerusi sebuah video yang dimuat naik di laman Facebook miliknya.

  Zarina Anjoulie sedih dituduh sebagai kaki kikis. – Agensi

  Menerusi video itu, Zarina memaparkan video perbualannya bersama seorang kontraktor pagar rumahnya itu.

  Dalam pada itu, Zarina turut meluahkan rasa kecewa apabila dituduh sebagai kaki kikis meskipun pagar mewah berkenaan adalah hadiah daripada Khazrul.

  Malah aktres itu berharap tiada lagi yang mengaitkan dirinya dengan Khazrul memandangkan ikatan di antara mereka sudah terlerai.

  “Saya harap warganet jangan marah-marah saya dengan menuduh saya kaki kikis. Saya harap orang ramai berhenti cakap macam-macam, saya sedih fasal benda ini.

  “Ada orang buat video kata saya kikis dia, saya tak pernah kikis dia. Saya cuma nak teruskan hidup daripada situasi ini. Saya bukan kaki kikis!,” jelasnya.

  Pada 26 Januari lalu, Zarina mengumumkan sudah mengikat tali pertunangan dengan Khazrul namun tidak lama selepas itu, mereka tiba-tiba mengakhiri hubungan tersebut. – Agensi

  - Advertisment -

  Disyorkan Untuk Awda

  5 pekerja jadi sasaran serangan nekad

  KARACHI, 19 APRIL - Seorang pengebom nekad meletupkan jaketnya yang sarat dengan bahan letupan berhampiran sebuah van yang membawa pekerja kereta warga Jepun, yang...