Wednesday, September 28, 2022
32.3 C
Brunei

DST lancar pelan Infinity 100Mbps

-

Oleh Yusrin Junaidi
Gambar serahan DST

BANDAR SERI BEGAWAN, 1 SEPT – Datastream Digital Sdn Bhd (DST) telah mengumumkan pelan-pelan baru dinaiktaraf iaitu SuperSpeed 100Mbps untuk semua pelan Infinity pada Majlis Pelancaran Jerayawara DST di The Mall, Gadong, hari ini, di mana jerayawara berkenaan akan berlangsung hingga hujung minggu ini.

Pelancaran Pelan Infinity 100Mbps itu telah disempurnakan oleh Ketua Pegawai Eksekutif DST, Radin Sufri bin Radin Basiuni.

Dengan peningkatan baharu itu, semua pelan Infinity kini menjadi SuperSpeed dengan 100Mbps yang diterjemahkan sebagai kelajuan lebih pantas untuk semua pelanggan. Kini, pelan Infinity yang mampu milik dan paling rendah iaitu Infinity 38 juga dilengkapi dengan kelajuan 100Mbps.

DST juga telah membawakan semula Infinity 78, yang kini datang dengan kelajuan lebih pantas dan lebih banyak data iaitu peningkatan 100mbps dan 1,000GB.

Sebagai tambahan, DST juga memberikan baucar hadiah $100 kepada 100 pelanggan pertama yang mendaftar bagi pelan Infinity 100Mbps baharu semasa jerayawara DST berkenaan.

Bagi mereka yang beralih kepada pelan DST Infinity daripada pembekal perkhidmatan semasa, tawaran termasuk peranti percuma dan pulangan tunai $50.

Tawaran-tawaran lain termasuk pelbagai bundle telefon 5G dengan pelan Mobi DST.

Selain daripada tawaran menarik yang ditawarkan semasa jerayawara berkenaan, orang ramai berpeluang memenangi barangan DST dengan menyertai permainan dan aktiviti yang disediakan dan mendapatkan diskaun daripada syarikat-syarikat yang mengambil bahagian, khusus untuk pelanggan DST.

Radin Sufri menyaksikan petak jualan yang turut diadakan semasa jerayawara empat hari itu. – Gambar serahan DST
Radin Sufri bergambar ramai bersama kakitangan DST semasa majlis pelancaran berkenaan.

- Advertisment -

Disyorkan Untuk Anda

Jepun beri penghormatan kepada Abe

TOKYO, 27 SEPT – Rakyat Jepun dan perwakilan asing memberikan penghormatan terakhir kepada bekas perdana menteri Shinzo Abe pada majlis pengebumian negara mengundang kontroversi...

Dibunuh hanya kerana salah eja

- Advertisment -