Monday, November 28, 2022
27.1 C
Brunei

-

imagine, Nextacloud jalin perkongsian

Oleh Nurdiyanah R.

BANDAR SERI BEGAWAN, 26 OKT – Sebagai sebahagian daripada usaha untuk menyediakan para pelanggan dengan produk dan perkhidmatan nilai tambah, imagine Sdn Bhd telah menandatangani Perjanjian Perkongsian Eksklusif dengan sebuah syarikat pembangunan aplikasi tempatan, Nextacloud, pada majlis yang berlangsung di Ibu Pejabat imagine, baru-baru ini.

Sesi penandatanganan itu telah diwakili oleh Ketua Pegawai Eksekutif imagine Sdn Bhd, Dayang Suzannawati binti Haji Suharju manakala mewakili pihak Nextacloud ialah Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Nextacloud, Agus Muslim.

Menurut kenyataan yang dikeluarkan oleh imagine, hari ini, perjanjian yang dimeterai akan memanfaatkan kekuatan kedua-dua organisasi yang akan memberi tumpuan kepada pengeluaran aplikasi mudah alih dan laman web demi memenuhi keperluan pasaran pintar Brunei yang semakin berkembang.

Dalam ucapannya, Dayang Suzannawati berkata, “Kami ingin memastikan kami menawarkan perkhidmatan secara berterusan kepada para pelanggan di luar jangkauan.

Memandangkan lebih banyak perniagaan menimbang menggunakan ruang aplikasi terutamanya untuk peranti mudah alih, kami percaya syarikat-syarikat seperti Nextacloud mempunyai potensi untuk memenuhi matlamat ini.”

Dayang Suzannawati dan Agus Muslim bertukar dokumen pada majlis yang berlangsung di Ibu Pejabat imagine Sdn Bhd, baru-baru ini. – Gambar serahan imagine Sdn Bhd

 

- Advertisment -

Disyorkan Untuk Anda

Ratusan bantah sekatan COVID China

BEIJING, 27 NOV – Bantahan terhadap kawalan koronavirus di China yang telah mengurungkan jutaan penduduk di rumah telah merebak ke Shanghai dan bandar lain...
- Advertisment -