Monday, May 20, 2024
24.4 C
Brunei

  -

  IITH lancar dua produk baharu IITFT

  Oleh Syahmi Hassan –

  BANDAR SERI BEGAWAN, 19 APRIL – Insurans Islam TAIB Holdings (IITH) dengan bangganya mengumumkan pelancaran dua produk daripada Insurans Islam TAIB Family Takaful (IITFT) iaitu Pelan Takaful Khairat dan Pelan Takaful Pembantu Rumah Peribadi, pada aplikasi mudah alih rasmi IIT.

  Pelancaran produk-produk berkenaan telah diadakan di cawangan utama IITFT di Kiulap di mana majlis dimulakan dengan ucapan alu-aluan oleh Pemangku Pengarah Urusan IITH, Haji Mohammad Yusreza bin Haji Mohammad Yussin.

  Dalam ucapannya, beliau melahirkan rasa terima kasih yang tidak terhingga kepada para hadirin atas sokongan yang tidak berbelah bahagi. Beliau menyampaikan penghargaan khas kepada tetamu dan rakan kongsi terhormat, mengiktiraf sumbangan mereka yang tidak ternilai kepada pertumbuhan syarikat.

  Acara penting itu menandakan satu langkah penting ke hadapan untuk IITH, yang menunjukkan komitmen syarikat terhadap penambahbaikan dan inovasi berterusan bagi kebaikan orang ramai.

  Ia juga menandakan ketersediaan sulung produk IITFT pada aplikasi mudah alih IIT, dengan janji tawaran yang lebih transformatif akan datang pada masa hadapan.

  Gambar ramai pihak pengurusan dan kakitangan IITH dan IITFT pada majlis tersebut. – GAMBAR SERAHAN IITH
  - Advertisment -

  Disyorkan Untuk Awda

  Helikopter presiden Iran ‘kemalangan’

  TEHRAN, 19 MEI - Sebuah helikopter yang membawa konvoi Presiden Iran, Ebrahim Raisi terlibat dalam ‘kemalangan’ hari ini, lapor media negara itu, tanpa menyatakan...