Monday, February 6, 2023
22.7 C
Brunei

-

Promosi Lakastah Manang Bersama! dilancarkan

Oleh Sim Y. H.

BANDAR SERI BEGAWAN, 20 JAN – Takaful Brunei telah melancarkan promosi bagi 2023 iaitu Lakastah Manang Bersama! pada majlis yang berlangsung di Ruang, Kompleks Yayasan Sultan Haji Hassanal Bolkiah, di sini, hari ini.

Hadir untuk menyempurnakan pelancaran berkenaan ialah Menteri di Jabatan Perdana Menteri dan Menteri Kewangan dan Ekonomi Kedua, Yang Berhormat Dato Seri Setia Dr Haji Mohd Amin Liew bin Abdullah. Pelancaran itu turut disaksikan oleh ahli-ahli Lembaga Pengarah dan pengurusan kanan Takaful Brunei. Promosi tersebut akan memberi peluang para pelanggan Takaful Brunei memenangi hadiah wang tunai sehingga $20,000 setiap dua bulan dengan hadiah sagu hati sehingga $3,000.

Di samping hadiah wang tunai berkenaan, para finalis juga masing-masing akan menerima mata MyRewards 250,000 dan 100,000.

Di samping itu, setiap tiga bulan, Takaful Brunei juga akan memberikan hadiah wang tunai $30 kepada 300 orang pelanggan dan 50,000 mata MyRewards kepada 200 pengguna Takaful Brunei Mobile.

Para pelanggan boleh menjadi sebahagian daripada promosi itu dengan hanya menyertai dalam mana-mana produk Takaful Brunei Am Sdn Bhd (TBA) dan Takaful Brunei Keluarga Sdn Bhd (TBK) menerusi kaunter atau cawangan masing-masing, pusat panggilan TBA dan TBK, ejen yang sah serta Takaful Brunei Mobile.

Pelanggan-pelanggan Takaful Brunei adalah layak untuk satu cabutan bagi setiap produk takaful yang disertai. Oleh itu, lebih banyak produk Takaful Brunei yang disertai oleh para pelanggan, lebih tinggi peluang mereka untuk menang.

Ia adalah tertakluk kepada syarat dan terma yang boleh didapatkan di laman sesawang Takaful Brunei dan Takaful Brunei Mobile.

Promosi berkenaan juga akan memberikan pelbagai hadiah wang tunai, barangan dan gajet sepanjang tahun semasa jerayawara, ekspo dan pameran Takaful Brunei.

Berlangsung sepanjang tahun ini, promosi Takaful Brunei terkini bagi 2023 itu adalah sebagai meraikan ulang tahunnya yang ke-30 untuk menghargai pelanggan setia mereka yang menyokong Takaful Brunei bertahun-tahun lamanya.

Yang Berhormat Dato Seri Setia Dr Haji Mohd Amin Liew bergambar ramai bersama lembaga pengarah dan
pengurusan kanan Takaful Brunei selepas majlis pelancaran tersebut.
Yang Berhormat Menteri di Jabatan Perdana Menteri dan Menteri Kewangan dan Ekonomi Kedua semasa melancarkan promosi tersebut.

- Advertisment -

Disyorkan Untuk Anda

Bekas Menteri dijatuhi hukuman penjara 2 tahun

SEOUL, KOREA SELATAN, 3 FEB - Mahkamah Korea Selatan hari ini menjatuhkan hukuman penjara dua tahun kepada bekas Menteri Kehakiman, Cho Kuk, selepas dia...
- Advertisment -