Wednesday, July 24, 2024
23.7 C
Brunei

  -

  Amber Heard pindah ke Sepanyol

  Sejak kalah dalam kes saman terhadap bekas suaminya, Johnny Depp sebelum ini, pelakon Amber Heard dilihat mula menjauhkan diri daripada kehidupan glamor Hollywood.

  Terbaharu, Amber dilaporkan sudah berhijrah ke Madrid, Sepanyol bersama anak perempuannya, Oonagh Paige dan tidak akan kembali ke Amerika Syarikat buat masa ini.

  Amber dikatakan gembira dapat membesarkan anaknya jauh dalam suasana normal tanpa perlu bimbang dikejar paparazi setiap masa.

  Pelakon filem Aquaman itu juga dilaporkan sudah menjual kediaman mewahnya di Lembah Yucca, California dengan harga AS$1.1 juta.

  Oktober tahun lalu, pelakon itu dilihat banyak menghabiskan masa di Sepanyol terutamanya di Palma de Mallorca.

  Jun tahun lalu, mahkamah memerintahkan pelakon itu membayar ganti rugi sebanyak AS$15 juta (RM65 juta) kepada Johnny selepas kalah dalam saman mendakwa didera bekas suaminya itu.

  Jumlah itu kemudian dikurangkan kepada AS$10.35 juta (kira-kira RM45 juta) sejajar dengan had punitif yang dibenarkan undang-undang di negeri itu.

  Tujuh juri yang mendengar perbicaraan itu mendapati bahawa artikel ditulis Heard pada 2018 mengenai dakwaan keganasan seksual adalah fitnah dan berniat jahat terhadap Johnny. – Agensi

  Amber pindah ke Sepanyol bersama anak perempuannya. – Agensi
  - Advertisment -

  Disyorkan Untuk Awda

  Taiwan keluarkan amaran darat, laut untuk Taufan Gaemi

  TAIPEI, 23 JULAI - Agensi meteorologi Taiwan telah mengeluarkan amaran laut dan darat untuk Taufan Gaemi, yang dijangka mendarat di Daerah Yilan antara lewat...