Sunday, April 14, 2024
23.8 C
Brunei

  -

  Baiduri sediakan tawaran menarik untuk pelanggan sempena BETCON23

  Oleh Nurdiyanah R. –

  BANDAR SERI BEGAWAN, 24 OKT – Konvensyen Perdagangan BIMP-EAGA (BETCON23) telah membuka tirainya hari ini, dan Bank Baiduri menyediakan pelbagai tawaran menarik untuk pelanggan baharu dan sedia ada.

  Menurut kenyataan yang dikeluarkan oleh Bank Baiduri, para pengunjung yang menghadiri konvensyen lima hari itu boleh memohon pelbagai kad Bank Baiduri, termasuk kad perjalanan muktamad, Kad Visa Royal Brunei oleh Bank Baiduri.

  Pelanggan baharu yang memohon Kad Kredit Royal Brunei Visa Infinite dan Kad Kredit Royal Brunei Visa Platinum akan menikmati pengecualian yuran tahunan selama empat tahun dan 2,000 Royal Skies miles sebagai hadiah pendaftaran, manakala mereka yang memilih pemindahan baki akan menerima empat tahun pengecualian yuran tahunan dan 1,000 Royal Skies miles.

  Sementara itu, pendaftaran Kad Debit Royal Brunei Visa Platinum juga boleh menikmati pengecualian yuran tahunan selama empat tahun, manakala pemohon berjaya untuk Kad Kredit Perniagaan Baiduri Mastercard Platinum, Baiduri Visa dan Kad Kredit dan Debit Mastercard akan menikmati lima dan dua tahun pengecualian yuran tahunan masing-masing.

  Di samping itu pelbagai tawaran lain turut disediakan termasuk bagi pinjaman peribadi, pinjaman pemilikan rumah, akaun Deposit Tetap Dolar Brunei (BND), insurans hayat dan pelaburan Unit Amanah.

  Untuk maklumat lanjut tentang tawaran, pelanggan yang berminat dialu-alukan untuk mengunjungi petak Bank Baiduri dan berinteraksi dengan wakil-wakil pihak bank.

  Gambar Freepik

   

  - Advertisment -

  Disyorkan Untuk Awda

  Banjir terburuk landa di Kazakhstan

  POKROVKA, 12 APRIL - Salji dan ais yang mencair dengan pantas telah menyebablan sungai-sungai di utara Kazakhstan dan sempadan di Rusia mencatatkan paras yang,...