Saturday, July 13, 2024
25.7 C
Brunei

  -

  BSM tawar hadiah menarik untuk pelanggan

  Oleh Nurdiyanah R. –

  BANDAR SERI BEGAWAN, 12 JUN – Syarikat Pemasaran Brunei Shell Sdn Bhd (BSM) teruja untuk mengumumkan promosi Perjalanan Berganjaran dengan Shell bermula hari ini, dengan menawarkan para pelanggan peluang menarik untuk memenangi hadiah-hadiah menarik bagi setiap pembelian minyak pelincir Shell terpilih.

  Promosi menarik yang berlangsung sehingga 31 Ogos itu bertujuan untuk memberi ganjaran kepada pelanggan atas sokongan mereka sekali gus memberi peluang untuk merebut hadiah istimewa dari BSM.

  Dengan setiap pembelian minyak pelincir Shell terpilih, pelanggan berhak mendapat peluang untuk menyertai cabutan hadiah. Perkara berkenaan telah dikongsikan oleh Ketua Komersial BSM, Dayang Erdiana binti Haji Abdul Rahim semasa sidang media yang di Pejabat BSM di Bangunan PGGMB, petang tadi.

  “Pelanggan yang mengambil bahagian berpeluang memenangi hadiah utama berupa sebuah skuterVespa Piaggo Sprint. Pemenang hadiah kedua akan mendapat baucar perjalanan bernilai $6,500 untuk terbang ke destinasi impian mereka.

  Pemenang hadiah ketiga akan membawa pulang baucar elektronik bernilai $1,000 untuk pembelian sebarang barangan elektronik. Hadiah saguhati lain juga turut menanti para pelanggan,” ujarnya lagi. Turut hadir pada sidang media itu ialah Pelaksana Kecemerlangan Pelanggan BSM, Awang Waliyuddini Zaini yang antaranya mengongsikan cara menyertai promosi dengan membeli minyak pelincir Shell terpilih, menanggalkan pelekat BSM ‘Untuk Pasaran Brunei’, mengimbas kod QR dan mengikuti arahan selanjutnya untuk melengkapkan pendaftaran.

  Selain menggalakkan pembelian BSM Supplied Shell Lubricants, promosi ini juga bertujuan untuk meningkatkan kesedaran orang ramai. Orang ramai boleh mengenal pasti BSM Supplied Shell Lubricants tulen yang boleh dibeli di kedai-kedai yang dibenarkan dengan pelekat BSM ‘Untuk Pasaran Brunei’.

  Orang ramai yang ingin mengetahui butiran lanjut boleh melayari laman media sosial BSM, @bruneishellmarketing dan @go4bsm, atau di laman web iaitu www.bsm.com.bn.

  Dayang Erdiana dan Awang Waliyuddini semasa memperkenalkan promosi berkenaan kelmarin. – GAMBAR OLEH NURDIYANAH R.
  - Advertisment -

  Disyorkan Untuk Awda

  Pasangan suami isteri ditahan, didakwa mengintip untuk Rusia

  SYDNEY, 12 JULAI - Polis Australia telah mendakwa pasangan suami isteri kelahiran Rusia dengan tuduhan mengintip untuk Moscow, menurut pegawai tertinggi polis hari ini....