Monday, November 28, 2022
23.1 C
Brunei

-

Porsche Brunei lancar Cayenne Edisi Platinum

Oleh Syahmi Hassan

BANDAR SERI BEGAWAN, 4 NOV – Porsche Brunei telah memperkenalkan Cayenne Edisi Platinum di Brunei Darussalam pada majlis yang berlangsung di Porsche Centre Brunei, hari ini.

Pengurus Besar Porsche Brunei, Lahiru De Silva dalam ucapan alu-aluannya berkata, “Cayenne Edisi Platinum menyediakan pelanggan SUV Porsche dengan pilihan baharu yang sangat menarik, menambah kemasan unik dan rangkaian peralatan tambahan sebagai standard.”

Menggabungkan keanggunan dengan prestasi, ia didatangkan dalam beberapa varian iaitu Cayenne, Cayenne E-Hybrid, dan Cayenne S, bersama derivatif coupe masing-masing.

Penampilan eksklusif Cayenne Edisi Platinum dicirikan dengan pelbagai kemasan cat mengikut model Platinum.

Ia juga terdapat dalam padanan warna hitam dan putih, kemasan metalik dalam Jet Black, Carrara White, Mahogany, Moonlight Blue dan warna khas Crayon.

Bagi reka bentuk dalaman yang bergaya, tali pinggang keledar Crayon dan ambang pintu masuk aluminium dengan logo Platinum Edition menambah sentuhan istimewa, begitu juga pakej dalaman aluminium bertekstur dan kemasan berwarna perak.

Antara peralatan tambahan yang disediakan sebagai standard adalah lampu depan LED termasuk Sistem Lampu Dinamik Porsche (PDLS), sistem bumbung panoramik, kaca privasi, sistem bunyi sekeliling Bose, pencahayaan ambien, tempat duduk sport kulit lapan hala, lambang Porsche pada tempat letak kepala bahagian hadapan dan belakang, dan jam analog pada papan pemuka.

Porsche Exclusive Manufaktur juga menawarkan pelbagai pilihan penambahbaikan untuk dalaman dan luaran daripada perubahan terpilih kepada pengubahsuaian yang meluas.

Cayenne Edisi Platinum menyediakan pelanggan SUV Porsche dengan pilihan baharu yang sangat menarik.
Lahiru De Silva semasa pelancaran Porsche Cayenne Edisi Platinum yang diadakan di Porsche Centre Brunei.

- Advertisment -

Disyorkan Untuk Anda

Korea Selatan lancar bas pandu sendiri

SEOUL, 25 NOV – Ibu negara Korea Selatan melancarkan laluan bas pandu sendiri pertama hari ini, sebahagian daripada uji kaji yang dikatakan jurutera berhasrat...
- Advertisment -