Sunday, September 24, 2023
22.3 C
Brunei

  -

  Seungwoo VICTON buat kemunculan solo semula

  Ahli/artis solo VICTON, Han Seungwoo akan membuat kemunculan semula buat kali pertama selepas menamatkan perkhidmatannya dalam ketenteraan wajib.

  Han Seungwoo kini sedang sibuk membuat persiapan untuk keluaran album dan membuat kemunculan semula solonya yang dijadualkan pada akhir bulan Jun nanti, menandakan keluaran muzik pertamanya sejak album mini keduanya, ‘Fade’ yang dikeluarkan pada Jun 2021.

  Bersama dengan kemunculan semula solonya, Han Seungwoo merancang untuk menyapa peminatnya di konsert langsung khas, ‘ONE’, yang berlangsung pada 8 Julai di Pusat Seni Donghae di Universiti Kwangwoon.

  Sementara itu, masa depan aktiviti VICTON sebagai sebuah kumpulan pada masa ini masih tidak menentu, dengan ahli Hanse, Byungchan dan Subin telah meninggalkan label pengurusan VICTON IST Entertainment pada April tahun ini, dan ahli Seungsik dan Sejun sedang cuti untuk melaksanakan tugas perkhidmatan mandatori mereka. – Agensi

  Han Seungwoo, kembali dengan album solo selepas menjalani khidmat tentera wajib. – Agensi
  - Advertisment -

  Disyorkan Untuk Anda

  Lebih 30,000 orang dibawa ke hospital akibat strok haba

  TOKYO, 22 SEPT – Jepun pada Ogos menyaksikan sejumlah 34,835 individu dibawa ke hospital di seluruh negara dengan gejala strok haba, ketika negara itu...