Monday, November 28, 2022
23.1 C
Brunei

-

Berkenan menerima mengadap

Oleh Muiz Matdani

BANDAR SERI BEGAWAN, 3 NOV – Duli Yang Teramat Mulia Paduka Seri Pengiran Perdana Wazir Sahibul Himmah Wal-Waqar Pengiran Muda Mohamed Bolkiah hari ini berkenan menerima mengadap secara berasingan Pesuruhjaya Tinggi Malaysia ke Negara Brunei Darussalam, Tuan Yang Terutama Dato’ Raja Reza bin Raja Zaib Shah, dan Duta Besar Istimewa dan Mutlak Jepun ke Negara Brunei Darussalam, Tuan Yang Terutama Maeda Toru.

Duli Yang Teramat Mulia menzahirkan penghargaan atas hubungan yang sudah lama terjalin di antara kedua-dua negara dengan Negara Brunei Darussalam dan berharap mereka mencapai kejayaan dalam tugas masing-masing.

Majlis mengadap berlangsung di Balai Penghadapan, Bukit Kayangan.

DYTM Paduka Seri Pengiran Perdana Wazir Sahibul Himmah Wal-Waqar Pengiran Muda Mohamed Bolkiah berkenan menerima mengadap secara berasingan Pesuruhjaya Tinggi Malaysia ke Negara Brunei Darussalam, TYT Dato’ Raja Reza bin Raja Zaib Shah di Balai Penghadapan, Bukit Kayangan, kelmarin. – Gambar oleh Muiz Matdani
DYTM Paduka Seri Pengiran Perdana Wazir Sahibul Himmah Wal-Waqar Pengiran Muda Mohamed Bolkiah berkenan menerima mengadap TYT Maeda Toru.

- Advertisment -

Disyorkan Untuk Anda

Korea Selatan lancar bas pandu sendiri

SEOUL, 25 NOV – Ibu negara Korea Selatan melancarkan laluan bas pandu sendiri pertama hari ini, sebahagian daripada uji kaji yang dikatakan jurutera berhasrat...
- Advertisment -