Tuesday, August 9, 2022
22.7 C
Brunei

Duchess of Cambridge meningkat usia 40 tahun

-

LONDON, 9 JAN – Catherine, Duchess of Cambridge, meningkat usia 40 tahun hari ini, mencapai kejayaan apabila profilnya melonjak bersama suaminya, Putera William, bakal raja.

Sejak berkahwin dengan keluarga paling terkenal di Britain pada 2011, Kate Middleton telah muncul dengan menjadi salah seorang kerabat diraja paling popular dan tokoh penting untuk masa depannya.

Imej bersihnya, pada masa yang sukar untuk monarki telah dikukuhkan lagi pada konsert lagu Krismas yang disiarkan di televisyen pada bulan Disember.

Dia menggembirakan peminat dengan kehebatan muziknya dengan mengiringi penyanyi-penulis lagu Britain, Tom Walker bermain piano untuk lagunya yang menyentuh hati ‘For Those Who Can’t Be Here’.

Kate berlatih secara rahsia untuk persembahan mengejut di Westminster Abbey, yang didedikasikan untuk semua orang yang berkhidmat kepada komuniti mereka semasa pandemik COVID-19.

Catherine, Duchess of Cambridge, meningkat usia 40 tahun, mencapai kejayaan apabila profilnya melonjak bersama suaminya, Putera William, bakal raja. – AFP

“Dia benar-benar hebat. Sangat berbakat, baik hati, mesra, cantik,” kata Walker sambil menyifatkan dia “sangat tenang, sangat baik” kepada semua orang.

Kedua-duanya, Kate dan William, yang berusia 40 tahun pada bulan Jun, telah menjadi tokoh masyarakat yang lebih ketara sejak bermulanya krisis kesihatan global.

Pasangan itu telah mengadakan pertemuan video dengan pekerja penjagaan kesihatan barisan hadapan yang memerangi penularan itu, yang telah meragut kira-kira 150,00 nyawa di Britain sejak awal 2020.

Mereka juga telah memberikan gambaran tentang wawasan kehidupan bersama tiga anak mereka semasa perintah berkurung – walaupun di sebuah negara yang banyak memiliki estet diraja.

Apabila sekatan ditarik balik, mereka telah dilihat pada penglibatan rasmi, daripada tayangan perdana dunia filem James Bond baharu yang megah hingga bertemu pemimpin dunia di persidangan perubahan iklim G7 dan PBB. – AFP

- Advertisment -

DISYORKAN UNTUK ANDA

Ershun lahirkan panda kembar

CHONGQING, 8 OGOS – Seekor panda gergasi bernama Ershun telah melahirkan anak kembar 22 Julai lalu di sebuah zoo di barat daya China, Perbandaran...
- Advertisment -