Friday, March 31, 2023
27.2 C
Brunei

-

Durant julang kemenangan di Suns

LOS ANGELES, 6 Mac – Kevin Durant menghasilkan 37 mata ketika Phoenix Suns menewaskan Dallas Mavericks, manakala kepulangan Steph Curry daripada kecederaan tidak cukup untuk menghalang Golden State tewas kepada Los Angeles Lakers dalam NBA semalam.

Di East Conference, New York Knicks mencatatkan sembilan kemenangan berturut-turut dengan kemenangan mendebarkan dalam masa tambahan dua kali menentang Boston Celtics yang menduduki tempat kedua.

Satu senarai penuh permainan NBA menampilkan dua perlawanan heavyweight di West Conference, dengan Durant menentang bekas rakan sepasukannya, Brooklyn Kyrie Irving ketika Suns berkunjung ke Dallas, di mana mereka melakar kemenangan 130-126.

Di Los Angeles, kepulangan Curry adalah satu rangsangan lagi kepada Warriors yang berprestasi tetapi Lakers yang meraih kemenangan berharga 113-105 untuk mengekalkan harapan playoff mereka di landasan yang tepat.

Pertembungan Phoenix dengan Dallas adalah sesuai dengan yang diramalkan, dengan 13 pertukaran pendahulu dalam pertandingan yang tidak diingini.

Durant, dalam pertukaran kepada Phoenix melalui pertukaran pemain dari Nets bulan lepas, menampilkan persembahan yang mengagumkan untuk menyaksikan Suns menuju kemenangan.

Pemain berusia 34 tahun itu menjaringkan mata dengan baki kurang daripada 12 saat sebelum menambah dua lontaran percuma lewat untuk menghidupkan permainan. – AFP

Penyerang Phoenix Suns, Kevin Durant semasa separuh masa pertama permainan bola keranjang NBA menentang Dallas Mavericks, semalam. – AP
- Advertisment -

Disyorkan Untuk Anda

Otai impi meluncur ombak hingga usia 100

FUJISAWA, JEPUN, 30 MAC – Seorang warga emas membuktikan bahawa usia bukan penghalang untuk melakukan pelbagai aktiviti lasak seperti meluncur ombak. Seiichi Sano mula meluangkan...
- Advertisment -