Sunday, September 24, 2023
21.9 C
Brunei

  -

  Federline perlu minta maaf kepada Britney Spears – Sam Asghari

  Sam Asghari langsung tidak gembira dengan bekas suami isterinya Britney Spears , Kevin Federline.

  Kevin, 44, baru-baru ini bersiaran di temu bual ITV di Australia dan anak lelaki mereka Jayden, 15, di mana Jayden mengecam ibunya kerana gambar Instagram yang berisiko tinggi dan mempertahankan datuknya, Jamie Spears, 70, kerana meletakkan Britney dalam konservator selama 13 tahun.

  Walaupun Britney menghubungi Jayden secara langsung di Instagramnya selepas ia disiarkan, HollywoodLife secara eksklusif mengetahui bahawa Sam tidak menganggap remaja itu bersalah sepenuhnya.

  Malah, sumber mengatakan bahawa dia menyalahkan Kevin kerana meletakkan Jayden di TV dan menganggap dia perlu kepada Britney!

  Sumber kedua bersetuju bahawa Kevin pasti perlu mengatakan bahawa dia meminta maaf.

  “Sam berasa seperti Kevin terhutang budi kepada Britney, untuk menyatakan sekurang-kurangnya. Dia tahu betapa dia menyayangi anak lelakinya. Sejak perkahwinan mereka, ia berlaku satu demi satu,” kata sumber kedua, sambil menambah, “Sam tidak mahu apa-apa selain isterinya gembira dan meletakkan semua ini di belakangnya.”

  Dia merasakan bahawa ini sangat tidak wajar dan tidak menghormati dan, ya, dia menyalahkan Kevin kerana mengheret Jayden ke dalam keadaan huru-hara ini. Seperti yang dilaporkan oleh HollywoodLife, Jayden dan Sean tidak menghadiri majlis perkahwinan ibu mereka dengan Sam pada 9 Jun 2022.

  Dalam temu bual itu, Kevin berkata bahawa budak lelaki itu tidak melihat Britney “dalam beberapa bulan.” – Agensi

  Sam Asghari percaya Kevin Federline perlu meminta maaf kepada Britney Spears. – Agensi
  - Advertisment -

  Disyorkan Untuk Anda

  Lebih 30,000 orang dibawa ke hospital akibat strok haba

  TOKYO, 22 SEPT – Jepun pada Ogos menyaksikan sejumlah 34,835 individu dibawa ke hospital di seluruh negara dengan gejala strok haba, ketika negara itu...